• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişle asker beklemek :(

Himmm yani ben aksamlari kitap okudugum icin esimi aldatiyorum size gore
Peki..
Nasil yapiyorsaniz bu kafayi tarifini verin de bizde yasayalim valla supermis

O kadar kitap okuyupta ayırması gereken kısmı bilmiyorsan bana değil kendine sor canim. Esine zaman ayiriyor san sıkıntı yok eslerin kendine özel zaman ayırmalı bunu benim değil sizin bilmeniz gerekir ve ayrıca yazdım eşinize ayırması gereken vakti diye.

geçende bu minvalde bir konu okumuştum. o zaman bimere şikayette bulunmuştum hala bir şey çıkmadı. dün işim gereği açık ceza evine gittik. orada savcı bey ile kısa bir sohbette bulunduk. o ara bu konuyu söyledim. aldığım cevabı aktarıyorum.

arkadaşım sen doğum yapmak için hastaneye gittiğinde daha 16 yaşında olduğun ve 15 yaşında hamile kaldığın için eşini göz altına alacaklar. yasal vasin kim ise o da sorumluluk altında o da muhtemelen yargılanacaktır. doğumu sana zorla evde yaptırmaya çalışabilirler. seni zorla 15 inde evlendirenler bunu da deneyecektir.yaptıkları suç ve muhtemelen biliyorlar. sakın fırsat verme. evde doğumda bu genç yaşta kendine veya bebeğe zarar gelme ihtimali çok yüksek mutlaka hastaneye git.

resmi nikah konusuna gelince onuda sordum. muhtemelen 15 yaşında imam nikahı yaptın 16 yı doldurduğunda da resmi nikah yaptın. tahminimce nikahın yeni. bu sonucu değiştirmiyor. seni hamile bırakan 15 yaşında biriyle ilişkiye girmekten yine suçlu.

savcı beye konuyu da gösterdim. ilgilenirim vs dedi. ilgileneceğini sanmıyorum açıkcası. bimere ettiğim şikayetlede ilgilenileceğini düşünmedi. şu sıralar fetöden başka bir şeye yönelemiyorlarmış dediğine göre...

bak konu sahibi kardeşim. isteğinle veya değil bir şekilde bunlar başına gelmiş. ve zamanı geri alıpta seni kurtaramayız malesef. ne yap yap bir yolunu bul oku. ne mezunusun bilmiyorum ama tek tek bütün okullarını bitir. kendini geliştir. senin büyüyecek vaktin olmamış ama en azından büyüteceğin çocuğu cahil bırakma.

İnsanlar anlamak istediği yana çeker.
Tamam anladik aldatildin kocani terk edemedin bi ton zirvaya kendini inandirdin tamam kocan serefsiz degil tamam sen guzel yemekler yapip libidosunu da doyurursan senden baskasina bakmayacak sende onun kulu kölesi ol mutlu mesut yaşayın ama kocan bunlarla yanında durmayacak bi kere yapmışsa gene yapacak sadece seni kandirmis o da kulaginin bi kenarinda dursun

16 yaşındasın, hamilesin, doğurduğunda eşin asker olmuş olacak ve senin derdin acaba aldatır mı? Öyle mi?
Pess...

Seni o yaşta evlenmeye zorlayan ailene pess, senin şu kafa yapına ayrı pess bu kafa yapısıyla nasıl bir öğretmen olurdu acaba senden...

Yazık...

Tamam anladik aldatildin kocani terk edemedin bi ton zirvaya kendini inandirdin tamam kocan serefsiz degil tamam sen guzel yemekler yapip libidosunu da doyurursan senden baskasina bakmayacak sende onun kulu kölesi ol mutlu mesut yaşayın ama kocan bunlarla yanında durmayacak bi kere yapmışsa gene yapacak sadece seni kandirmis o da kulaginin bi kenarinda dursun

Çok şükür aldatılmadim olursa eğer kalirmiyim aksine bosanmami sağlayacak hem delil hemde nefret ederim. Arkamı dönüp bakmam elimden geleni yapmiş olurum.

Muhtemelen öyle ,bu aileler çocuklarına bu kötülüğü nasıl yaparlar gerçekten anlamıyorum
benim yakinim var emin olun evlenmesi daha hayirdi yani sunu demek.istiyorum ailelerin hepten bir sucu yok kiz ya kacacakti ya da nikah .. Mecbur kaliniyor ..ama yinede bu kardesime saygi duyuyorum belliki baska skntisi yok

Back
X