• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişle asker beklemek :(

öğretmen lisesine gittiğini varsayarsak hadi okulun bitseydi öğretmen olacaktın diyelim , hiç mi aklına gelmedi ailen seni evlendireceği zaman gelip kk den yardım istemek konu açmak sana devlete sığınmanı söyleyecek binlerce kişi vardı yada en yakınına öğretmeninden de destek isteyebilirdin devlet seni himayesi altına alırdı ve okulunda biterdi bi bunu geç .. Sen istemesen evlenmezdin ailem zorla evlendirdi yalanını geç . Çocuk büyütmek çok kolay zaten bunu asla kafana takma heleki yalnız wuu müthiş bişey adam askere gidecek ya şehit olursa bi başımıza kalırsak diye de düşünme ! tek düşündüğün aldatırmı ?? olmadı yanında git orda sana ev açsın çarşı izinlerinde yanında olursun hem ! ama unutma ki içinde varsa askerlikte yapmaz işe gidiyorum der yapar mesai uzadı der yapar , siz nerenin cahilisiniz böyle ?

Bir kadın yardımlaşma derneğinde gönüllü olarak çalışıyorum . Böyle küçük yaşta evlenen kızlarımız maalesef var ve çok küçük yaşta resmî nikah kıyılmış çoğuna. Hiç yaşı tutmayanın yaşını büyütmüşler yine de evlenmişler . Buradaki kadınların hepsi yalan söylediğine takmış kafayı ama olay o değil maalesef ki. Ya yalan söylüyor düye üstüne gidiyorsunuz ya da bu yaşta evlenmeye ne gerek vardı hak etmişsin diye . Kibirinizden gözünüz görmüyor başka bir şeyi. BU YAŞTAKİ KIZLAR EVLENİYORLAR. Hem de gayet resmî olarak her şeyi kılıfına uydurup EVLENİYORLAR. Bu kızların evlenmesini de hapse atmakla tehdit etmekle , yasaklayarak değil onlara evliliğin kaçış olmadığını, ailelerine bu yaştaki çocukların çocuk olduğunu öğreterek engelleyebiliriz. Yöntemleriniz işe yarasaydı 2017 yılında 16 yaşındaki bir kız okulu bırakıp evlenip , hamile de kalmazdı.

ama askere gitmeden güler yüzlü ilgini azatmazsan aldatmaz aksine seni görmek için izni sayar bile
sevdiği yemekler yaparsan bunaltmazsan arada bir taktir edersen korkma

ama askere gitmeden güler yüzlü ilgini azatmazsan aldatmaz aksine seni görmek için izni sayar bile
sevdiği yemekler yaparsan bunaltmazsan arada bir taktir edersen korkma
Arada bir yemini kumunu degistirsin basini oksasin dimi hey allam ya tek sorun bu degilde o olsa da bunlari yapsa aldatmayacak sanki ya da bunlari yapmayan kadin aldatilmayi hakeder sanki

Arada bir yemini kumunu degistirsin basini oksasin dimi hey allam ya tek sorun bu degilde o olsa da bunlari yapsa aldatmayacak sanki ya da bunlari yapmayan kadin aldatilmayi hakeder sanki

soruya cvp verdim yorum yapmadım
Sana somurtan ağlamaklı olan insandan hoşlanırmısın
saygısız itici davranırsan eve gelirmisin
sevmediğin yemek sürekli yersen bir daha sofraya oturmak isermisin

soruya cvp verdim yorum yapmadım
Sana somurtan ağlamaklı olan insandan hoşlanırmısın
saygısız itici davranırsan eve gelirmisin
sevmediğin yemek sürekli yersen bir daha sofraya oturmak isermisin
Siz hizmet sektöründe mi çalışıyorsunuz? Hemcinslerine geyşa aklı veren kadınlardan hiç haz etmiyorum.

Aldatan burda da aldatır muhabbeti bir yere kadar bence. Ben de 1 yıl asker yolu bekledim. Kucağımda minik bir bebek yoktu belki ama çok zor zamanlar geçirdim. Orada öyle değişiyorlar ki. Bazılarına iyi yönde yansıyor bazılarına kötü yönde. Oraya gitmeden de bilemezsin. Her asker bir değil. Genel olarak aldatılıyor insan.

Hayir hicbiri boyle olmadi annemle babam senelerdir ayri ben annemle yasiyordum oda baska bi adamla evlenmek istedigini soyledi bende bunu kabul etmedim ve sevdigim insanla evkendim resmi nikahim var
15 yaşında nikah kıyan belediye neresi? Üşenmeyip şikayet etmek, kendilerine kıymak isterim. De hele.

Söylenecek çok şey var da. Zaten alamayacaksın, bi de hamilesin gerek yok. Hayatta başarılar diyip gideyim ben.

Merhaba kizlar yaklasik bir senelik evliyim hamileyim ve dogumuma cok az kaldi esimde kasimda askere gidicek beklemek benim icin sikinti degil ölene kadarda beklerim ama tek korkum askerde carsi izninde felan aldatmasi cok korkuyorum cok ne yapacagimi bilmiyorum sizce askerde aldatirmi

camım yaa....

daha sen çocuksun yaa..... yoksa sorunun şu olması gerekirdi ....
acaba bebekle zorlanırmıyım, ya da çocuk nasıl etkilenir...
ya da ne bilim babanın psikolojisi nasıl olur, nasıl alıştırırım bebeği babasına... babasına bebeği.... vs vs vs...

ama kocam beni çarşı izninde aldatır mı değil... ki zaten şap veriyorlar :)
sıkıntı yapma.... :)

Back
X