Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Selam kızlar bende gelebilirmiyim aranıza :44:

son adetim 30 nisandı benim.
2 haziranda öğrendim gebeliğimi değerim 2890 çıktı sanırım bugün 5+0 oluyor.
16 haziranda randevu aldım doktora gidicem ilk defa bakalım napcak ultrasyona bakacak kan testi fln yapar mı bilmiyorum.
ilk bebiş bu ilk dr gidiş olacak benim için çok cahilim kızlar ben :18:

Çoğumuz öyleyiz cnmm :) ama sanrm sen şubat annesi oluyorsn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çoğumuz öyleyiz cnmm :) ama sanrm sen şubat annesi oluyorsn :)

Evet canım 4-5 şubata fln denk geliyor benim doğum Allahın izniyle.
Kış annesi oluyoruz :)
Eşim öğretmen benim kızlar şubat tatiline gelsin diyordu gülüyorduk herhalde öle olacak

kızlar bende bulantı yok ama böle yemek yedikten sonra biraz zmn geçince fln böle aç olursunda miden kazınırı gibi olur ya öle hissediyorum.sanki hiçbişi yememiş gibi. bide yemektn sonra ekşime oluyor.

Hosgeldn tatlim bende davet etcektm ama diger kizlara ayip olmasn die yazamadm orda gelior senn.ikizler sanirim

ee hafif hafif kıpraşıodular canım yaa ne güzel daha bizde kıpırdama yok Senin ikiz ya bide canım hissedio olman normaldır bnce tekil gebeliğe göre
inşAllah bulantıların hafifler canım.

ötedeki mesajına burdan yazdım canım senin konun buraya taşıdım cvbımı

ayy canım vallahi sizin uyarmanızdan sonra içimde bişiler kıpraştı ikizlermi cidden
bnm sülalede ailemde yok die benim hiç aklımdan bile geçmemişti ikiz olacağı ama eşimin ablaları var kayvalidemin ikizi var eşimde istiyordu hep nişanlıyken fln ikiz olsun die ama ben bnm ailemde yok olması düşük diyordum bilmiyorum ne olur :)

Son düzenleme:

Iyi yaptn canim siz daha minnossunz annesii ben artik 9. Haftann ortasndaym kocaman olduk insallah hafifler ama sanki git gide artio gibi gelio hep ilk zmanlar homini yiodum ne guzelll ohhh sizinde bulanti yoksa yiyn.stoklayin hamisleerrr

Ohh ohh ye kuzum stokla bak dinle bni aciktikca ye.kusmalar baslaynca bebeler rahat olsun

Gorcez bakalim degerlern yuksek ikizcikler gelebilir kuzum.sen hazirlikli ol :-D

öle hissettiğimde yiyorum bişiler canım zaten midem kazınıyor yoksa.
İkiz olursalar ailede - sülalede bir ilk olacağım ikiz annesi olarak

Ben hic acikmiyorun yemek yemek istemiyorum iskence geliyo yemek yemek acaba neden

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Sinemmm kuzum sen hani kalp atisi biri 6 + 0 digeri 6+3 de duydun ya kalp atisini kuzum usttenmi duymustun ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Elifim iştahsızlık bendede var anlamadm heleki yumurta yiyemiyorm en gereklii zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…