- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Ahh kiyamam ben onaaaaa hemsire mi olms oralardaa Amin kuzummm bakim bende napio orda
Selam kızlar bende gelebilirmiyim aranıza:44:
son adetim 30 nisandı benim.
2 haziranda öğrendim gebeliğimi değerim 2890 çıktı sanırım bugün 5+0 oluyor.
16 haziranda randevu aldım doktora gidicem ilk defa bakalım napcak ultrasyona bakacak kan testi fln yapar mı bilmiyorum.
ilk bebiş bu ilk dr gidiş olacak benim için çok cahilim kızlar ben :18:
Oyyy kuşummmm :))) inşallahhh inşallahhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bakk kuşmm :)
Çoğumuz öyleyiz cnmm :) ama sanrm sen şubat annesi oluyorsn :)
Selam kızlar bende gelebilirmiyim aranıza:44:
son adetim 30 nisandı benim.
2 haziranda öğrendim gebeliğimi değerim 2890 çıktı sanırım bugün 5+0 oluyor.
16 haziranda randevu aldım doktora gidicem ilk defa bakalım napcak ultrasyona bakacak kan testi fln yapar mı bilmiyorum.
ilk bebiş bu ilk dr gidiş olacak benim için çok cahilim kızlar ben :18:
Merhaba canim benim bulantilar sanki iki gundur azldi gibi ama hala var maalesef bisi yiyp icmek cok zor bana bi an sevk gelio yiom.ole ama kotym hala maalesef ve snki bebislerm kipirdio mu ne icimde bole guruldama gibi kayma gibi bisiler oluo sankim bel ve kasik agrim var bugnde maalesef
ee hafif hafif kıpraşıodular canım yaa ne güzel daha bizde kıpırdama yokSenin ikiz ya bide canım hissedio olman normaldır bnce tekil gebeliğe göre
inşAllah bulantıların hafifler canım.
ötedeki mesajına burdan yazdım canım senin konun buraya taşıdım cvbımı
Evet canım 4-5 şubata fln denk geliyor benim doğum Allahın izniyle.
Kış annesi oluyoruz :)
Eşim öğretmen benim kızlar şubat tatiline gelsin diyordu gülüyorduk herhalde öle olacak
kızlar bende bulantı yok ama böle yemek yedikten sonra biraz zmn geçince fln böle aç olursunda miden kazınırı gibi olur ya öle hissediyorum.sanki hiçbişi yememiş gibi. bide yemektn sonra ekşime oluyor.
ee hafif hafif kıpraşıodular canım yaa ne güzel daha bizde kıpırdama yokSenin ikiz ya bide canım hissedio olman normaldır bnce tekil gebeliğe göre
inşAllah bulantıların hafifler canım.
ötedeki mesajına burdan yazdım canım senin konun buraya taşıdım cvbımı
ayy canım vallahi sizin uyarmanızdan sonra içimde bişiler kıpraştı ikizlermi cidden
bnm sülalede ailemde yok die benim hiç aklımdan bile geçmemişti ikiz olacağı ama eşimin ablaları var kayvalidemin ikizi var eşimde istiyordu hep nişanlıyken fln ikiz olsun die ama ben bnm ailemde yok olması düşük diyordum bilmiyorum ne olur :)
Nerde takilion ya elifff
Ofss ben doktora gidnce 11 haftalik olcaklar kuzum
Ben hic acikmiyorun yemek yemek istemiyorum iskence geliyo yemek yemek acaba neden
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aaaa aacaba nedn kii bilemedim bak
Gulmeee :)
Gulcem bananeeeeeee
Sinemmm kuzum sen hani kalp atisi biri 6 + 0 digeri 6+3 de duydun ya kalp atisini kuzum usttenmi duymustun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?