Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Yuppigoiii ama saka bi yana umarim benm kadr bulantinz olmaz tatlim sayfann birindede birine gicik oldm herks herseyi bilio anasini satim biz yasayanlar bilmiyoruz hissetmyrz anlamioruz

Oluo yaff bosver agzi olan konusuyo sukur senin gibi degilimdir kuzum ama ben aksam yemegi hic yiyemiyom tencere yemegi felan ancak kuru seyler yiyom :) esimin israriyla walla cuma gunu dr gitcez saat 3 te bakalim sadece keseyi gorup gelicez sanirim insllah goruruz bi aksilik sorun cikmadan tatlimmm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Benim haftama gelince anlicaz onu canikimm te ayni ben tencere yemegi imkansiz bendede gidin bakalim kuzummm

Ya yaaa anlican dahaa korkutucu aslinda kuzucum.zor degilde degisik bir duygu koca iki patates haslamasi yedim sizd yiyin.kekikle birebir gelio vallah

yavaş yavaş evi süpürdüm sildim kızlar ondan yoktum. Sonrada yemek yedim folik asit ilacımı aldım.

Sizler nerelerdesinz.?

Yok cnm 14 gün sonraaa:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlısı olsun canım inşAllah.

ben 16 hazirana randevu aldım devletten ama o kadın doktoru hiç sevemedim beni hiç yönlendirmiyor ruhsz bişi bilgi fln vermedi.
Dedim ben yeni evliyim ne yapmam lazım bu süreçten sonra gelmiş bna dio sen bna kanda gebeliğe bak dedin baktım die okadr.
1 hafta sonra gel ultrasyonla bakalım dedi. Çok ilgisiz bir doktordu kadın olacak bide.

istnbulada yeni evliyim bilmiyorum hngi doktor hngi hastane iyidir.

Cnm bnde yeni evliyim ilk gebeliğim istanbulda acıbadem iyidir hherhaldee blmyrm bn orda yaşamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim hangi taraftasin ? Medipol var anadolu yakasinda ozel hastahane tahlillerin ozel icin pahali olabilir saglik ocaginda yada devlette tahlillerini yaptirim muaynelerini medipol hastahanesindede yaptirabilirsin kosuyolunda

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…