- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Elifim iştahsızlık bendede var anlamadm heleki yumurta yiyemiyorm en gereklii zamanda :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sinemmm kuzum sen hani kalp atisi biri 6 + 0 digeri 6+3 de duydun ya kalp atisini kuzum usttenmi duymustun ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Elifim iştahsızlık bendede var anlamadm heleki yumurta yiyemiyorm en gereklii zamanda :)
Ustten tabiki bana altan bakmadi doktrm hic hamilelgmde
Beni anlayacaginiz gunleri gorduk sukurler olsunnnnnnn
Himmm pekimmm kuuzum seninde haftani son adet gununun ilkinden hesaplamisti dimi ? Insllah bende duyarim senin gibiii
Anladik anladikkk tamammm :)
Yuppigoiii ama saka bi yana umarim benm kadr bulantinz olmaz tatlim sayfann birindede birine gicik oldm herks herseyi bilio anasini satim biz yasayanlar bilmiyoruz hissetmyrz anlamioruz
Oluo yaff bosver agzi olan konusuyo sukur senin gibi degilimdir kuzum ama ben aksam yemegi hic yiyemiyom tencere yemegi felan ancak kuru seyler yiyom :) esimin israriyla walla cuma gunu dr gitcez saat 3 te bakalim sadece keseyi gorup gelicez sanirim insllah goruruz bi aksilik sorun cikmadan tatlimmm
Benim haftama gelince anlicaz onu canikimm te ayni ben tencere yemegi imkansiz bendede gidin bakalim kuzummm
Ufff artik kimseciklerde girmio skldm yauuu ne zaman baksam kimse yok
yavaş yavaş evi süpürdüm sildim kızlar ondan yoktum. Sonrada yemek yedim folik asit ilacımı aldım.
Sizler nerelerdesinz.?
Uzanyrm cnm bnde keseyi gördm bugn :)
ay ne mutlu canım sana şükür görmüşsün kalp atışı da varmıydı ?
Darısı bna inşAllah :)
Yok cnm 14 gün sonraaa:)
hayırlısı olsun canım inşAllah.
ben 16 hazirana randevu aldım devletten ama o kadın doktoru hiç sevemedim beni hiç yönlendirmiyor ruhsz bişi bilgi fln vermedi.
Dedim ben yeni evliyim ne yapmam lazım bu süreçten sonra gelmiş bna dio sen bna kanda gebeliğe bak dedin baktım die okadr.
1 hafta sonra gel ultrasyonla bakalım dedi. Çok ilgisiz bir doktordu kadın olacak bide.
istnbulada yeni evliyim bilmiyorum hngi doktor hngi hastane iyidir.
hayırlısı olsun canım inşAllah.
ben 16 hazirana randevu aldım devletten ama o kadın doktoru hiç sevemedim beni hiç yönlendirmiyor ruhsz bişi bilgi fln vermedi.
Dedim ben yeni evliyim ne yapmam lazım bu süreçten sonra gelmiş bna dio sen bna kanda gebeliğe bak dedin baktım die okadr.
1 hafta sonra gel ultrasyonla bakalım dedi. Çok ilgisiz bir doktordu kadın olacak bide.
istnbulada yeni evliyim bilmiyorum hngi doktor hngi hastane iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?