Bebişlerimiz kaç haftalık,kaç gr,kaç cm......

merhaba kızlar bizim 19+6ken 379grdı kızı8m boyunu ölçemiyoz artık malesef ayaklarını büküyo kızım çünkü şuan 21+3üz 8inde knotrol var

kızlar sizin yanınızda komik olucak belki biraz ama ben 5+3 haftalık hamileyim şimdi. 5+0ken doktora gittim. Karnımdan ultrasona baktı keseyi gördü. 6 mm dedi. 5 haftalık için küçük dedi 4 haftalık falandır dedi. Normal mi sizce????? Bir de kalbi kese 20 küsür mm olduğunda görülür dedi. Endişeliyim, şaşkınım nolur yardım edin...

35. haftadayım.. 34 haftalıkken 2600gr dedi doktor ama tahmini tabi bunlar 300 altı 300 üstü dedi bide:)

kızlar bu boy ve kilonun belli bir standatı yok heralde bende 17 haftalık gittiğimde boyu 17 cm kilosu 200 gr.

bende 16 haftalıkken 152 gr dı şimdi 18 haftalığız 230 gr mız normal mi

ya arkadaşlar dr. normal diyo ama benim bebişim çok zayıf sizinkilerin yanında. 34 haftalıkken 1890 dı. 4 gün sonra 36 olucam randevum var. acaba nekadar olmuştur. bide ben sezeryan istiyorum. sezeryanda da 38. haftada falan alıyorlar ya, ozamana kadar en azından 3 kiloyu bulur mu ki. yoksa 39 u mu beklesek. hem biran önce kavuşmak istiyorum kızıma, hemde karnımda durup biraz daha büyüsün istiyorum. üff canım sıkılıyor yaa bunları düşündükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…