Bebişlerimiz kaç haftalık,kaç gr,kaç cm......

Merhaba arkadaşlar ben bugün gittim dr. Bugün 19+1 olduk.Dr 314gr ve normal olduğunu söyledi. Herkese sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum.

kizlar benimki daha cok minik ama bende yazim...10+2 ve 34.5mm yaziyo kagitta mat. bilgim yoktur bunu anlamadim..hahah.. ama doktor boyu 3 bucuk santim dedi...agirligini sölemedi

bende 3 gün önce gittim 10+4 hafta 3.6cm boyu agırlıgını bilmiyorum.yalnız ben 2 gundur butun sitelere baktım neredeyse daha önce 2 düsük yaptıgım için huylandım artık.heryerde farklı farklı ölçüler cogu siteye gore benımkı kücük görünüyor hatta ama dr. hersey normal dedi

ernaa korkma canim her site dogru ölcüleri vermiyor.......sonucta seninkini boyu normal

bugün gittim doktora 3250 gr olmuş bebeğim boyuda 50 cm doğumuma 15 gün var daha.ALLAH hepimizi kurtarsın hayırlısıyla.mafoldumben

Kizlar bebislerinizin agirligi nedir benim 16 hafta 152 dedi dr normalmi acaba

31 haftamda gitmiştim geçen hafta yani 31 haftalık 1 900 43 cm demişti doktorum:) maşallah bebişlermize allahım esirgesin
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Allahümme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin Ve Alâ Âli Seyyidina Muhammed

Yaaaa bende meraktan catliyorumm :) 15 haftaligim şu an haftaya gidicem bakalım. Ne kadar olmuş bebisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…