Bebişlerimiz kaç haftalık,kaç gr,kaç cm......

bizde bugün doktorumuzdaydık. 22+4 ' deyiz, prensesimizin kilosu 425 gr boyu 25 cm. Allah nazarlardan saklasın hepsini
meleğim seni büyük heyecanla bekliyoruz....

ya ben doktora gittğimde bebeğimi ilk kez ultrasonda bu kadar canlı ve hareketli görünce heyecandan sormayı unuttum..tek şey doktorun haftasıyla uyumlu demesiydi..çok merak ettim şimdi keşke sorsaydım. bir dahaki muayeneye kadar bir ay geçer zaten

33+3'de gitmiştim, 2350gr 43 cm di prenses kızımmm
allah nazarlardan saklasınn

21. haftamızda 430 gr olmuşuz :)
Allahım hepimizin bebeişlerini sağlıkla kucaklarımıza vermeyi nasip etsin
Allah nazardan saklasın kuzularımızı

BENıM 31+6 DA 2.252 Gramdı.şuan 33+2 deyim yarın doktora gitcem bakalım tontiş olum ne kadar daha büyümüş..:)

benimde bebişim 22+2 de 510 gr dı. çok iştahım yok benim ya sizin iştahınız nasıl? zorla da olsa yemeğe çalışıyorum ama bebişin daha fazla kilo alması için ne yemeliyim sizce kızlar? meyve ve salatadan başka bişey yiyemiyorum önerilerinizi bekliyorum.....lütfen

31+4 te 2098gr,boy 42ydi bebişim.bana da azmış gibi geldi.ama dr bu haftada 1700-2500 arası olacağını söyledi.şimdi 32+4 deyim.haftaya kontrol olacak bakalım ne kadar büyümüşüz.ha 29.haftada gittiğimizda daha 1700 grdı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…