Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlarda bizim bu h.sonu denizde çığlığı basınca babasıyla bulduğumuz çare

yazlığın bahçesinde ona özel sefa olunca bakki sesini çıkardımı kerata

Çınarrr bey şapkanıza bayıldım nerden sorabilir miyim şapka takıntımız var da şeftali de pek tatlı heralde yarısı gitmiş ya ben korkuyorum eline tek vermiyorum şu sebze meyva filesi varya ondan veriyorum
Arzu bu çok tatlı olmuş keyfine de dicek yok hani canım ya

teyzeleri bu gün aşı olduk sağlık ocağında kuzuşumla aşı sırası beklerken garibimin birazdan olacaklardan haberi yok tabbbbiiiiiiii...

Beg canım senin bu tontiş kızının saçından dolayı büyük gösteriyo ya maşallah çok şeker

çınar bayıldım şapkalarına teyzem,ee tabi içindekinden kaynaklanıo o kadar şık durması
arzu canım iki havuz iç içemi orda?ohh sefam olsun paşadaki keyfe bak..
beg bittim valla fıstığın saçlarına,canım benim nasılda kuzu kuzu bekliio sırasını

evet hülyacım 2 havuz içiçe birini gemi yaptı bizim kerata yüzükoyun döndü onda büyük havuzdaki suyla oynadı elleriyle tabi geminin içide su dolu ama:roflol:

arzu inanaılmaz tatlı bir oğlun var maşallah
beg kızın gerçeken çok büyük gösteriyor
çınar o balina şapkasını nerden buldun canım ya ben oğluşuma hiç güzel şapka bulamıyorum çok yakışmış

kızlar birde o saçları yola getirmesi varya öldürüyor benidelikafadulden hele siz arka boyunun uzunluğunu görseniz saçların her tutamı ayrı bir yöne gidiyor kızlar zaten doğduğundada çok uzundu maşallah nasıl saç bende anlamış değilim ama çok güzel saçları vasr minnoşumun:lepi:

asiyecim bu arada senin yakışıklı küçük adamda yakıyor ortalığı hani maşallahh

simzu cuğumun oğluşuda tam pehlivan breeee imrendim vallaha tosuncuğu maşallah allaha emanrt

asiyecim saol hayatıma.s.
begcim ismini fatma die hatırlıorum yanlışsa kusura bakma canım sanada teşekkür edioruz bu arada senin cimcimede yakıo hanii varya saçını savursa yeter

serapcım maşallah kuzucuğuna canım umarım aşıyı rahat atlatır sıkıntı yaşamaz bu akşam

ay teyzen yesin seni bitanem.. nede tatlısın maşallah
yok yok ben kızıma alcam seni anneni bi kandırayım :roflol:
şu 5.resimde baktığın bakış kaç numaralı bittim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…