Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay teyzen yesin seni bitanem.. nede tatlısın maşallah
yok yok ben kızıma alcam seni anneni bi kandırayım :roflol:
şu 5.resimde baktığın bakış kaç numaralı bittim valla

ne demek canım yaa onlar anlaşsın yeter beşinci bakış gamzeme gelsin ozaman ilk adımı attık biz bak...sırnaşık şey:dance::asigim:

arzu hevuzun da havuzuna oturttunuz oğlanı haaa:: ne komik olmuşş, ilerde bakar bakar ben bu kadar minikmiydim der artık

beg, senin kızın saçları almış başını gitmiş, neyle besliyon kııızz, saçlara özel bakım mı var bakiiimmm

çok şeker bu bebişler yaa

simzu oğlına bayıldım çok tatlı oooohh sefan olsun keyif senin maaşallah sana

beg kızına maaşallah en saçlı şubat kız bebeği galiba çok tatlı

ahmet erkin gözler bakışlar yıkılıyo her zamanki gibi sen büyüyünce nolacan merak ediyorum kızlar peşini bırakmayacak şimdiden bu kadar etkiliyosun herkesi maaşallah sana
sizin orda havalar bayaa serinledi heralde serap uzun kolluya kapşonluya geçmişsin.

aybükecim ve denizcim çok teşekkürederiz teyzoşlarımızı öpüyoruz a.s.

Çapkınnn bakışlım gözler kirpikler maşallah sana bayılıommm

hotlink for forums 1 kodunu kullanıyoruz yanlış hatırlamıyosam
birden gözümün önüne getiremedim.
hadi bi de öyle eklede meleğini görelim yakından.

yeşillim yeşillim yeşillim amaaaaaannn

.............................
yat yat nereye kadar

...............................

Son düzenleme:
kızların elbise giymesine bayılıyorum yeşil elbisesi çok yakışmış kızımıza.allahım seni nazarlardan saklasın fıstık.

buda oğluşa eşofmanlarını denerken çektiğim foto.tabi elimden fotoğraf makinasını kapmaya çalışmasa tam süper olacakkaydirigubbakcemile3

ayyy yerim ben oğluşumu kendi oğluma yorum yapayımmmmmm çok seviyorum seni oğlum iyiki geldin hayatıma anlam getirdin annesin yakışıklı prensi paşa oğlu

maaşallah eşofmanımızda pek yakışmış manken yakışıklı olunca kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…