Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chatlak oğluşun çok çapkın bakışlı :))

şimdi bu resmi gören herkes neden oturtdurdun onu dicekler ama merak etmeyin kızlar aslında yatar posüzyonda ama eşim puset koltuğun üzerine koyup çekti pusetin arkası koltuğa dayanınca havaya kalktı ve ortaya böyle bir fotoğraf çıktı ama çok komik gözüküyor yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

burdada resmini çekmeye çalışıyorum ama bızdık durmuyor babasına gelince poz verir hemen anneye gelince mız mız:dilcikar:

:

:asigim::asigim: Şeniz

Son düzenleme:
emekbebek hırkalar bir harika çok marifetliymişin benim elimden hiçbişey gelmez:mymeka: bebeğimin herşeyini annem ördü sağolsun bende diyorum bunların hepsini saklıcam kızımın örücek bir anasıda yok oda benim gibi beceriksiz olursa giydirir çocuğuna diye -tatlicadiarzu- annemde öğren boş oturucana diyor napıyım içimden gelmiyor ruhumda var temmbelliksırnaşık şey

beyazbulut o ilk resimde ne güzel çıkmış ne oluyor böle niye diktiniz beni der gibi bakmış:)
çok iyi yakalamışsınız
yerim ben o boncuk boncuk patlattığı gözlerini
MAŞALLAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH
tembellik işine gelince bende boş oturamıyom napıyım örgüyede bayılıyom çok marifetli olduğum söylenemz ama uğraşıom işte
oğluşum olmadan öncede eşime kazaklar örüyordum hemde XL
:)

kardelelen bebiş ben senin şaşkın bakışını yerim
beyazlar da kar çiçeğine ne de güze yakışmış

canım aynı benim oğluşumun yüzü gibi olmuş valla
üzülme ben alıştım
hemde iyide oluyor bir yandan ben dahil kimse öpmüyor
bu nedenlede hem hastalık hem mikrop bulaşmıyor
hemde kimseye öpme demek zorunda kalmıyorsun

..............................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bu arada berrunun daha daha fazlaa yaaa.iki gün önce nasıldı biliyomusun ayy komple yüzü görünmüyodu

kızlar bzm kızda bi ara oldu ama neden biliomusunuz annem emziini bala bandırmış, asla bal vermeyin yüzü hemen döküyo

kızlar hepinizin bebeklerine kocaman maşallah allah nazarlardan korusun hepsi çok tatlılar
isilik konusunda korkmayın geçiyor
benim kızımda da oldu doktora götürdüm anne sütü alan bebeklerin bazısında olur dedi hergün sabah yüzünü ılıksuya batırılmış pamukla silmemi söyledi
ben yaptım geçti ara ara oluyor ama çok az sonra geçiyor
birde eğer isilikler sulu olursa dr.a götürmeniz gerekiyormuş o zaman krem kullanılmalıymış yoksa iz kalırmş
bildiklerimi paylaşmak istedim sağlıklı günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…