Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederiz teyzeleri
sibelcim üstüde aynı bizimkilerin aslında o gün öyle denk geldi giydirdim(pek giydirmek istemesemde bende fenerliyim çünkü) ,hatta bide kaptanlı tulumlarımız aynı çınarla:)

demirkol canım bütün fotolarına bide nazarlık ekle maşallah kuzuya Allahım hepimizinkini sakınsın..

hülyaa canım oğluş çok şugar çıkmışşşş yaaaww.yakışıklııı yane
yani berru öyle diyo

sağolun kızlar babamızdan fotoları alınca ben de ekleyeceğim ama oğluş bir fırsat vermiyor
yeni yeni huylar edindi birkaç gündür
ayağa kaldırıp gezdirene kadar zırlıyor
işim zor oldu iyice bel ve sırt ağrılarım azıyor kucakta taşıdıkça

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
aanam anammm güzelliğe gülüşe bak yarappim kurban olurum ben senin gülen yüzüne

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni yeni gülmeye başladık teyzesi bende ekliyim dedim :))) Allah bütün bebekleri korusun nazardan saklasın hepsi birbirinden güzel yaa...a.s.

çook masumlar yaaaa yerim ben onları...

valla chatlak süper yakalamışsın
ve oğluş çok güzel gülüyor :)

çınar da bazen kahkahayla güler oldu ama ne zaman kamerayı elime alsam birden ciddileşip dik dik objektife bakmaya başlıyor
sadece fotoğraf olayında da değiil
arada msnden ablamlara teyzemlere annemlere falan gösteriyoruz nuh diyor da peygamber demiyor sanki eşşek

oy yerim ben seni :))
emzikli resimlerin de hastasıyım
oğluşa bir aldıramadım PPPP

hepsinee 41 bin kere massallahhhh süperler yaaaaaaaaaaaa
biz hayla fotograf makinamizin sarj aletini bulamadik (
bulsam ekliycem bende oglusumu büyüdü massallah teyzeleri :)))

oy yerim ben seni :))
emzikli resimlerin de hastasıyım
oğluşa bir aldıramadım PPPP

canım aman maşallah de yaww zaten zarla zorla aldırdık agzına emzigi.üzüyor bizi bu konuda.ne olur kendiliginden alsa sanki :sm_confused:

hepsinee 41 bin kere massallahhhh süperler yaaaaaaaaaaaa
biz hayla fotograf makinamizin sarj aletini bulamadik (
bulsam ekliycem bende oglusumu büyüdü massallah teyzeleri :)))

canikomm bul şuunu yaamirmirmirmir ben ölcektim nerdeyse makinasızlıktan neyseki biz bulduk inşallah bulursun :smiley-cool:

çatlak ya bu bebiş cok güzel bakıyooooo

Canım valla bizde anlamadık doğdugundan beri böyle çok dikkatli bakışları var Allah nazardan saklasın doktoru bile dedi bu çocuğun bakışları ne olcak böyle diye bende anlamadım bakışlarıyla yakıcak galiba kız anneleri korkun valla biizden erkin geliyo ....sırnaşık şey

bizimki makineyi görünce başlıyo ama normal anne baba fotografçı doğdugundan beri fotograf makinesi görüyo çocuk bütünleşti valla... sırnaşık şey

Demircol maşallah kızına. Çok tatlı. Kızını görünce Allah banada nasip eder bir kız çocuğu diye dua ettim.

chatlak oğluşunun bakışları çok can yakıcak maşşallah berruya zaten lafımız yok prensesede emzik çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…