Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok saolun teyzoşları aslında berra öyle resimlerde görüldüğü gibi iri değil hala 10 kg.. resimlerde büyük çıkıyor bizde anlamıyoruz ama mimikler evet büyük kız edesında.. rtık herşeyi anlıyor.. konuşuyoruz bağı kelimelerimiz arttı.. annesini şikayete bile başladı :))

çınarcığıma shatler olsun,kocaman maşallah kuzucuğuma... hadi bakalım tatil hazırlıkları başlamış kolay gelsin aylincim.

ooo çınar paşa teşrif etmişler sonunda...oy sen valizlerde ne arıyon paşaaammm...
annesi bu resimler kel dediğin halimi???? baya bi saçı var ...
güle güle gidip gelin...çoook eylenin..
kitabıda ne güzel inceliyo öyle aylincim...bidaha çınar öyle yapmıyo böyle yapmıyo dediğini duymayalım...çook akıllı bu bıdık...

yok hayatım resimler kel hali değil..saçlarını dün kestirdik daha resim çekemedim...artık tatil rsimlerini eklerim o zaman görürsünüz...

semra teyzemizi ve sümeyye teyzemizi de öptükkkk

Çınarcım tatil havasına bürünüvermiş daha gitmeden
şapkanı sevsinler senin

deniz kuzumun saçlarına da bayılıyorum
semracım abimiz de pek karizmatik yaa
bakışlardaki ciddiyete bakar mısınız yani :)
allah bağışlasın canım

bu arada berra ile çınar daha büyük duruyor diyorsunuz
aklıma gelen bir sebep var
2sinin de saçlar çok benziyor acaba o mu büyük gösteriyor bizim bızdıkları
gerçi benimki hepsinin abisi oldu ama :))

berra minik prenses mi dıyeyim yoksa manken mi allahım ne o eda o poz yerim ben seni maşşalah
kardelen sen ne akıllı bıdıksın oyle o parmakları ısırım ben sanada
koskocaman massalah
denizim iyileştin mi sen annem cok cok yakısıklısın sanada koskocaman massalah
cınar tatilde ...cok mutlu bebegım allahım nazardan korusun senide benim yakışıklı oglumm..
melek81 bencede cok cok yakışıklı oglun koskocaman massalah onada...

özlem ,,sibel ,şafak saolun teyzeleri...iki haftadır malta köşkündeyiz..
ablamın hastalığı sırasında tanıştığım ,,bir sitedeki kanser hastalarının moral buluşması vardı...
denizin yüzünden pek fazla kalamadık..aama yinede güzeldi...

ha sibelcim abimiz sevmek pek böyle ortamları ...çok sıkılmıştı ondan suratı asık .:))))

Son düzenleme:
ayy baktım bu topik çok geride kalmış biraz canlansın dimi ama ozman ben başlıyorum maa aile resimlerimize :))

berranın dayısı gelince dere tepe tırmandılar

bunlarda benim bebişlerimm yanlız ağızlarındaki sakızlara dikkat :))

Son düzenleme:
ee bizde balkonda havuz sefasından kusur kalmayalım dimi :))
yanlız ayşeee de bıcı bıcı yapıcakmış

artık dayıcıkla yengeciğin veda zamanı (

gözde kırpıyoruzzz :))

şimdide berra yazlıkda :))

buda annesinin marifeti :)) nekandan orjinal değilmi :)

annesinin meleğii güzel kuzum bütün bebişlerimize kocaman maşallah.

Son düzenleme:
ayyyy bu cókkkkk tatliiiiiii yaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 cadiii hep gülmüsss kim sevmezz böyle bir fistigiiii zemuszemus yerimm seniii zilli seni! benimde bir kizim var 4 aylik yani 2010 subat annesiyim , valla dört gözle bizimle konusmasini evde tipis tipis yürümesini bekliyozzz .. insallah o günleride görürüz!

teşekkür ederiz teyzesi.. zaman okadar çabuk geçiyorki hiç anlamıyorsun .. sizinkiler daha dün gibi doğdukları..şimdi 4 aylıklar maşallah Allah korusun bütün kuzularımızı..
not.. her gününüzün taını çıkarın giden günler gelmiyor her anları ayrı güzel.

oy berra kuzum film artistleri gibi çıkmışsın sen
kıyamam ben sana süslü prenses :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…