Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hurişşşşş kız bu ismet anıl ne sevimli gülüyor yaa
insanın içini ısıtıyor gülüşü :)) yerim ben onu

semracım deniz iyi toparlamış hastalığına rağmen
allaha şükür atlattınız artık değil mi
kuzum benim ya nasıl eziyet çekti kim bilir
yakışıklı denizci seni :)

melekçim aşkolsun yaa
sen benim kibar yakışıklımı niye bu kadar seyrek ekliyorsun ki
ben senin tarzını o artist duruşunu ve en çok da o güzel yanaklarını yerim ali tunacık

ismet anılll o ne şirinlik o ne güzel gülüşşşş...denizzzz masum prens....akça pakça kuzum...ali tunaaa annene söle şöyle yakın bir resmini çeksin..saklamasın seni bizden...hepsine maşallahhhh

Kızlar sağolun valla hepsi birbirinden şeker.
Ali Tuna babaannesi ile ızmir de 3 gündür o yüzden çekemiyorum ama geçen haftalardan kalan birkaç yakın poz ekleyeyim.

bütün resimler birbirinden harika valla melekçim
nasıl gönderdin bu paşayı sen öyle :)

çok seviyorum ben bu yaramazı, cin oğluşu

müzikli reklam çıkarsada oynuyoruz
parmak parmaklara dikkat dedesi sağolsun karşısında oynaya oynaya
öğretti :))) yapmaya çalışması çok komik

Uploaded with ImageShack.us

Ali Tuna Kardelen maşallah sizlere ne tatlısınız Kardelen saçlar uzamış iyice süper olmuş bayıldım

kardelen çiçeği seni unutmadım ...o fıdık yapan ellerine kurban olurum senin...
tambir çiçeksin sen fıstık....
ali tuna sanada maşşallah ...koca adam oldu bunlar ya...çoook yakışıklı küçük bey:))

kardalen, ali tuna. ismet anıl. deniz bütün kuzularımıza kocaman maşallah.

bizimde tatilden görüntüler.. ben otelden ayrıldıkdan sonra teyzelei çekmişler. kuzumun bu görüntülerinde ben yoktm.. ayrıca otele girmeden servisde berra düğşmüştü alnındaki yarada ordan kalma nazarlığımızın kusurunu bakmayın artıkın :)

kuzucuğumla pek resmimiz yok yarasının iyleşmesini bekliyordum daha güzel resimlerimiz olsun die kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…