Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah canım benim nerde keşke bilsem örmeyi...halam sağolsun.ben küçükken bana örüyordu şimdi kızımaaaaa

Heyt kızlar (özellikle de erkek anaları sengözlerimebaksanabibenim ) bu da benim kızçem.

saol selmacım seninkine de maaşallah a.s.
be arada resmin gözükmüyor:1no2:

şimdi gözüktü:)
ay kız bak senin bu candaloz var ya çok yürek yakacak sen buna makayet ol bu pek bi havalı :kaydirigubbakcemile3:

abowwww kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kafamı karıştırdınız yaa erkek anaları

bende talibimmm berruyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :içelim: delikafadulden
hüvik teyze cekilin berruyla aramizdannn a.s.

annem caktirmadan abimin süngerbob unu bana verdi oyniyim diye burnumu birak falan diyor bu sari kafali sey

TAN bey çok yakışıklısın. iddalı bir rakipsin ama annesi bane verecek BERRU yu:dilcikar:

bütün erkek anaları berru için birbirine gireceksırnaşık şey
artık yarış yapıyomuş bizim delikanlılar berru yu almak için:roflol:
banane banane onu alma beni al:roflol::roflol:

erkek anneleri berru süper ama başka süper kızlarda var
derin var dide var nisan84 var kardelen var şimdi unuttuklarım var
yani mesela benim gözağrım dide prenses biraz yaramazmış ama olsun güzelliği unutturur herşeyi :dance:a.s.

DİLEK kızın çok tatlı maşallah
DERİN DE çok şık bugüm gerçekten sahte bebek gibi yeni cicileri çok güzelmiş güle güle giysin.a.s.

tabi hayatım şaka bi yana bizim kızlarımızın hepsi birbirinden güzel.
ogullarımızda yakışıklı. başka söze grek yok:teytey:

kuzucukların hepsi çok tatlı olmuş ya yerim ben onları maşallah hepsine hayırlı ömürler versin Allah hepimizin çocuğuna:enbuyukkk:

köylü karısı gıbı oldum beee :roflol:-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…