Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bızdende bu kadar yenı yazlık aldıktabu arada kız anaları bısı sorcam kıyafet alırken 3,6 aymı alıyonus yoksam dahamı buyuk bn 3,6 alıyorum ama omru kısamı olur eteklerde uzun guzel olmuokı nasıl yapıonus akıl verın yesıl eteğı yenı aldık degıstırcem belı cok sıkıyo ama boyu uzun pembe elbısede 3,6 cok zor gıyılıo ya ben buyuklerını alsam cokmu cırkın durur acepp:dilcikar:

bu arada bis emekbebek için süslendikkk

ınadına ne zaman resım cekmek ıstesem cırlıo benım huysuz kız anlıomu nedır gıcık oluo resım ısıne :dilcikar:

bızım eve geldı yaz acıyozz klımayı yaz oluyo:) bu arada tesekkur ederız teyzoss

41 Kere maşallah Dide Gazel e ne tatlı olmuş cin gibi bakıyor valla yandın bacım sen .Bedenleri sormuşsun benim eklediğim resimlerdekilerin hepsi 3- 6 .Sadece ilk elbise varya o bana biraz küçük gibi geldi 6 - 9 uyla değiştiricem .Şortunun belinde ayar var benim aldığım .Sende o tarz bişey alrsan belde sorun yaşamazsın canım . içine sinmeyen küçük diye düşündüklerini değiştir içinde kalmasın .

aman aman aman bayıldım ben dideye süper olmuş emek çınarın gözleri faltaşı gibi açıldı valla
anne hemen banada ciciler al didede beni görsün yanına yakışim diyo bu güzelliğin
güle güle iyi günlerde kullansın inşallah
resimlerdede güzel çıkmış mızıkçılık yapıyomuş gibi çıkmamış annesi

oyy didemiizede bakın siz maşallah tebarekallah nazarlardan koru rabbim meleğimizi mucuk mucuk

kızlar merhaba umarım herkes iyidir...ya yardım lütfen..ben şu cetvelimi yeniliyim derken iptal oldu mytickerz den yenilemeye çalışıyom hata veriyo ayrıca fotoğraf ekliycem buraya oda olmuyo abload dan yapıyom oda olmuyo..şu linkleri ve yapılışını yeniden eklerseniz sevinirim tşk.

ok bak şimdi bu siteye gir MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers burdan önce arka planı seç sonra step two yu tıkla ordan da etiketi beğen sonra step three date of birth e bebeğinin doğum tarihini set wording e mesajını bebeğimiz falan gibi Text above the ticker (optional): mesajını bende derin denizlerin prensesi yazıyor ya onun gibi Left side photo (optional): buraya bilgisayarından bebişinin resmini ekliyorsun create ticker ı tıkla en altta ımage url çıkacak onu kopyalayıp buradaki profilinde kilo takip varya oraya yapıştır canım

tşk.ama sayfaya cicileriyle resim eklemeyide yazın.abload ile yapıyonuz ama link eklermisiniz

canım ben ImageShack® - Image Hosting adresinden yapıyorum
buraya girince browse kısmından bilgisayarındaki resmi seçiyorsun
altta resize image kısmı seçili olsun ve burada 640x480 (for message boards olanı seç
ve start upload kısmına tıkla
bekle ve yeni açılan sayfada resmin altında Hotlink for forums (1) kısmındakini mesaj yazdığın yere yapıştır

bunlarda benim ELİF imin yazlıklarından bi kaçı. Üst değiştirmeyi pek sevmiyoruz da.kaydirigubbakcemile
O yüzden biraz mızmız çıktık. kaydirigubbakcemile3 (Badinin üstünden denedik idare edin) Benim kızın manken olmayacağı kesin de ne olacak bakalım hakkımızda hayırlısı.

maşallah annesi süper olmuşş..nazarımız değmesinn..

maşallah
kelebekler çiçekler pek yakışmış Elif'e

bu arada elbiselerimiz ile ayakkabılarımızın mükemmel uyumu da gözümüzden kaçmadı :))

41 kwew masallah elıf cok tatlı tabıı cıcılerıde ole allah nazarlardan saklasın

teşekkür ederiz teyzeleri. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
:Saruboceq:

oyy eliff cok tatlısın sennnn bitanem yiyim seni maşallah

kızlar buda benim oğluşum Maşallah deyin :)

oy maşallah tuğra'ya
ne de güzel poz vermiş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…