Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nisancım irem hanımla birlikte ne kadar zarif çıkmışsınız

becerikli şubat anneleri ne de güzel işler çıkarıyorlar burada yaaa
kocaman alkış hepsineeeee

kizlar neden benim resimlerim cikmiyor, yani sadece linkleri cikiyor, bir turlu beceremedim nasil yapicagimi bilmiyorum.bana ögretirseniz sevinirim

selincim ne kadar büyümüş yaaa
artistim benim saçlarının hastasıyım
biz imageshack.us adresinden yapıyoruz canım oradan dene bi de

Arwin ide özlemişiz maşallah büyümüş .
Ay yaaaa bizimde saçlarımız uzasa en uzun saçlı şubat kızı duru galiba maşalalh onada

maşallah arwine büyük adam gibi olmuş:)o nasıl bakışlar öyle ya çok tatlı bayıldım resmen.

Arwin maşallah sana paşam
kızlar ya benim kuzumda kel zaten yoktu döküle döküle saç kalmadı -tatlicadiarzu-
ne zaman çıkacak bu saçlar CADIARZU

efyzeyno maşallah Duruya
saçlar da iyi uzamış sen yakında bu fıstığı taş devrinin çakılı gibi yapabilirsin :))

ssaslan saç sefadan uzarmış...kaydirigubbakcemile3
ewt doğru söylüyorsun o bir çakıl hehehehe kuzuşa birde bambam bulmak lazımklava:kaydirigubbakcemile

hızımızı alamadık ankara'ya henüz yaz gelmedi ama dayanamadım giydirip fotoğraını çektim

Arwin kocaman delikanlı olmuş Duru da tam bir prenses 41 kere maaşallah

iremnaz'ın elbisesine bayıldım maşallah annesiii...duruda öleee bakiyoooo bende istiom bende istiom diyooooo:ecrin_bebek:

oy ben kıyamam duruma babasından tırnak keserken para almıştık onunla aldık kızımın elbisesini ugurböcekli bende bayılıyorum.
iremnaz diyo ki duyum isteyse ben ona alıyımŞeniz

arwine duruya iremnaza kocamaaaaaan maaşallah

kız bebeklerde bi ayrı oluo beee cicili bicili :CüvCüv:

kıskanmayın erkek anneleri lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…