Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagolun kizlar
Hepimizin bebisleri birbiriden guzel masallah, zaten cirkin bir bebegin olacagina inanmiyorum,hepsi cok tatlilar, hepimizin bebislerine 41 kere masallah...

maşallah arwin sana kız kocaman olmuş bu selin. Sen nerelerdesin yaw hiç girmiyorsun

ayyy çok şekersin kız teşekkür ederim bak resim çekesim geldi şimdik :dance:
bebişinde pek yakışıklı heee kızım bakıyo öylepc ye kaydirigubbakcemile3

nehirrrrr
çok tatlısın seeeen
kelebeğini sevsinler senin
süslü baharın süslü nehiri :))))

hehe kimin kızı yaww-tatlicadiarzu-
senin oğluşta pek yakışıklı pek havalı duruyo canım, ama benim kızımı görünce hava mava kalmaz gözü bişi görmez kaydirigubbakcemile3

ay bu kızların bu cicileri beni öldürcek yaaa
durum iremnazım ne güzel olmuşsunuz elbiselerle siz ya böyle

arwin duru ıremnaz ve tum manken kız ve oğluslarımıza masallah bnm kızında sacları olaydıı tokalarını takaydım keltoşş kızıma nolurdu acepp:)

bütün mis kokululara maşallah duru ve iremnaz elbileriyla çok tatlı arwinede maşallah koca adam olmuş

arkadaşlar maşallah maşallah hepinizin oğluşlarına,kızlarına maşallah..hepsi çok tatlılar...

kızlar bir türlü cicileriyle ftğrf çekinemedik,çekince bende ekliyicem..ama burda tontişim tatlı çıkmış dimi teyzeleri :)

ya bu fotoğraf neden bu kadar büyük oldu yaaaaaaaaaaaaaaa......

ya fotoğrafın tarihi bile yanlış çıkmış :)

kızlar ben imageshack denekledim ama büyük oldu,siz boyut olarak kaç seçiyosunuz???*

abooo esencen pc bıle cozmedı resmı yenıden yuklesene canım ya goremedık bişi:))

valla ben sayfayı .%25e küçültüp ancak görebildim:)

dilek yazar
saol canim, hepimizin bebisleri cok seker , masallah hepsi kocaman oldular
bende arwinle ugrasmaktan giremiyorum fazla nete ama geceleri hep okuyorum yazdiklarinizi

maşallah tugra bebişeee.resmi anca pc ye kaydedip öyle gördüm esencen

ESENCEN canım ben yaptım ama sen yine önceki resmi küçült

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım teşekkürler yaa...vallaha emekbebek teşekkür ederim benim yerime yapmışın sağol...yenilerini deniyicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…