Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
telefonla çektik idare edin teyzeleri

işte bu fotoyu çektikten hemen sonra oğluş sırtüstü dönmeyi başardı:))

Büyümüşte dönermiş artıkkk küçük adam
Ya hepsine birden cvp nasıl yazılıo beceremedim böle tek tek de zor oluyoo

sibelllllll cigdem tüm bebislere kocaman massallah
aman allahim negüsel oturuyor öyle

ay kime yorum yapacağımı şaşırdım öncelikle canan tan çok tatlı olmuş saçları bir harika
hülyacım seninkide koca adam olmuş ya maşallah bebeklerin uyku seti aynı bu arada :)
sibel oturunca çok tatlı oluyorlar ya koyma resmini kız nazar değcek
çiğdem bu kızın gözleri yeter damat adayında kriterleri yükselt sen anacım:)

yelizcim atlamısım galiba ben bişileri ama bı cocuk ancak annesıne bu kadar benzer tıpkı sen ve cok tatlı
hulyacım efenı uzun zamndan sonra goruyorum kocaman olmus allah nazarlardan saklasın
tan zaten karızmatık saclarla bılmem nereye kadar sımarır bu cocuk kızlaın ılgısınden
dilek bız bu kızlarla daha cok damat kavgası yaparısss valla damatların hepsı bırbırınden yakısıklı
ve sıbelcım cınarla zevklerımız ıyıce bırbırne uymaya basladı gıydıgı ıkıncı takımın kkız versıyonu bızde varrrrrr
hadı hayırlısı bakalım zevklerı bılem aynı bunnarın kaderrr vallaaa

valla kızlar kusura bakmayın hep bakıp bakıp çıkıyorum bi türlü yazmadım hepinizin melekleri birbirinden şirin sanki böyle iyice yeğenim gibi hissediyorum onları görünce hiç yabancı gelmiyolar görmeyince özlüyom ne yalan söyliyim:1closedeyes:

işteeee bak çınaaarrrr:1hug:kaydirigubbakcemile2

diyom zaten ben bu işte bir iş var diyee :))
hatta bir ara çınarın resmi diye mi şaşırdım P

efeeeee yavyusss nasıl büyümüşsün sen öyleeee

turuncular da çok yakışmış küçük tosbaaayaa

sorma özlemcim onu ben de beceremiyorum

Ohhhhh maşallah maşallah .
Neva ne tatlı olmuş beyaz ların içinde
Emek Çınar senin gözlerini saklamış bak annen hep nazar değmesin diye nasıl da mavi maşallah .
Tan senin saçlarına ölüyorum ben yaaa çok sevimli.
ÇıDOOOO kızım ben sana söyleyeyim bu kız çok acaip olacak bir yürümeye falan başlasın durduramıcaksınız bence ya ısır benim için lütfennnnnn.
Sibel Çınar tam oturacak yeri bulmuş pc nin karşısında o yumuk eller koparacak tuşları valla yaaa .
Hülya Efe gerçekten kocaman çıkmış bizimki hala bebek gibi kızzzz.
Ay bzizizmkiler çok tatlı valla hepsisne bakarken gözlerimin içi gülüyor Derin e bakıyor gibi içim titriyor

ay valla tek tek isim sayamıycam ama hepsine tü tü tü maaşallah
hepsini kokluyorum teeek teeek.

bak ıste resım cekmek ısteyınce boyle yapıo
bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözzzzzzz beeeeeee maşalllahhh yaradana kurbaaannnnn yawrummmm maşallah sana seni doguranaa
aşkımm kaydirigubbakcemile3 ben beyyuuu

yelinnn bu çınarmııııııı:1shok::1shok: cok değişmiş cok şeker olmus maşallah tebarekallahh ne zamandır koymuyon sen bu oglusun fotografını bakimmklava:

o zaman selma sen bize bi kız doğur berrunun talibi çok
başka kız doğur bizeeeeeee

ohh gel keyfim geellllll ben doguram siz alın olduuuu
kolaydı dogurmak catır catır catlamakk o kadar kilo almakk

teyzeleri ne zamandır yoktum nasıl yakışıklı olmuşmuyum :) bu arada yokmu banada kız ,k.k. tüm kızlarını kaptılar biz kaldık yahuuu :)

oyy oyyy massallahhhh baya olmustu bebisi görmeyeli cok tatli olmussss
mis mis kokla teyzesi icin o melegi............

hepsi birbirinden bal bu bebeklerin
herbiri birbirinden seker
cirkin bebek cocuk yok zaten 41 massallah onlara

canım benim maşallah inanç'a kocaman olmuş..esencen bende olsa tükkan senin ama kaydirigubbakcemile3

teyzeleri ne zamandır yoktum nasıl yakışıklı olmuşmuyum :) bu arada yokmu banada kız ,k.k. tüm kızlarını kaptılar biz kaldık yahuuu :)

ay canım kusura bakma ben veridiğim sözümde dururum bizArwin'e sözlendik artıkın, siz hani biri varya Semra teyzein deyimiyle DALDAN DALA ona yaklaşmayın sakın sonra üzülmesin oğluşun:roflol:
Çok tatlı maaşallah tombik tombik yerim yanaklarını senin yaaaa

banami laf atiyonnnn sennnnnnnn kötükedihüso naniknanik :roflol:
gerci benim kizim yok ama sanki bu laf berrumla tanima geldi gibi geldiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol:

tesekkür ederiz teyzoslarii
cidooooooo bu bebis cok güzel ya massallahhhhhhhh
takimina bayildim cok yakismissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…