Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Masallah canim kizin cok seker , vallahi cicileride super olmus, ben dunden talibim kizina, bak oglusu zaten taniyosunuz oldukca sekerdir benim oglus, hem Tan berru ya talip sanirim
Canancim senin oglani da görmeyeli cok olmustu, cok yakisikli olmus masallah.Öpersin dudaklarindan yerime

ayyy hepsi cok tatlilar hangi birinin ismini yazim hangisine cok guzel diyim sasirdim artik, herbiri bir birinden guzel bebislerimizin.Allah´im insallah saglik verir bebislerimize.

yaa yerim ben bunları.
maşallah ne güzelde pozlar veriyolar kameraları görünce.
tek tek isim yazmıyım hepisine

ayy tan kendi imajını yapmış bile. yerim senin saçlarını ben

sırnaşık şey sırnaşık şey saol teyzesi dogustan öyle tan beyin saclari bi sapka taktigimda bozuluyor delikafadulden

kizlar tüm bebisler harikaaaaaa 41 kere massallah onlara

canacım tan bebeişimiz çok tatlı maşallah
çınar herzamanki gibi pijamalarla bilem harika
unuutuklarım varsa özür
hepsi çok tatlı çok

ayyy her açtığımda birbirinden harika bebişlerimiz ya
vallahi kendi kendimize nazar etcez haa.Allah kem gözlerden korusun bebişlerimizi
ben hala makinanın şarz işini halledemedim,halledeyimde gelin adaylarımıza gösteryim oğluşu:))

Valla ben zaten istemem öyle daldan dala atlayan damat kaydirigubbakcemile3, ben onların muhabbetini daha önce msnden de takip etmiştim de o zaman kızımı vermekten vazgeçmiştim. Neva'nın da gönlü yoktu da işte ben Tan tatlıdır falan diye diretmiştim kendisine kaydirigubbakcemile
Gel görki Berru hanım da her erkeğe göz kırpıyor korkulur ondannnnnnnnnnn delikafadulden
Benim kız Arwin'i görür görmez aşık oldu zaten ama ben kızım olmazzz ben seni Tan'a düşünüyorum diyordum hay benim salak aklımmmmmklava:
Hadi bakalım dünür sözümüz hayırlı olsun

Bu arada bütün bebeler manyak güzel haaaaa
He Çiğdem kızzzzzzzzzz ne deyon??? Sen benim ne cadalozluğumuz gördün Allah aşkına senağlama
Hem Canan benim dünürüm falan deeelllllll Tan benim kızımı aldattııııııı, hem haberim yokmuş ama bize söz vermeden Berru'ya söz vermiş yani Berru'yu da aldatmışşşşşş:1shok: duy bunu Berru hanımmmmmmmm

kızlar burası magazin programına dönmüş yaa o onu aldattı o yedeğini elinde tutuyo :roflol::roflol::roflol:noluyo size leeeeynsırnaşık şeysırnaşık şey

telefonla çektik idare edin teyzeleri

işte bu fotoyu çektikten hemen sonra oğluş sırtüstü dönmeyi başardı:))

Son düzenleme:
maşallah hülya dileğin dediği gibi kocaman olmuş bu efe
ben efenin hastanede hemen doğduktan sonraki cıbıldak resmini hatırlıyomda anammmmmmmmmm
maşallah

tüm bebeklere maşaalah Allah hepsine sağlık,sıhhatle büyümek nasip etsin.

Son düzenleme:
ya bu ticker yine olmamış,neden 2 tane gün çıkıyor,atlamayor yeniden devam ediyor ki:?anlamadım gitti.

teşekkürler kızlar.ay ne bilim bende sizinkileri görünce çok büyümüşler diyorum,sanki efe küçük kalıomuş gibi gelio onların yanında,heralde gözümüzün önünde olunca anlamıoz büyüdüklerini.bide fotolarda sanki daha büyük duruyo gibi geldi bana.

cnmm kocaman massallah efe bebisimize
büyümüste pozlarda verirmisssss
tulumuda cok yakismis buarada tam minnik delikanli olmus

Aman yarabbim gözlere bak kız Çınar sarışınmış esmer gibi geliodu bana Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…