Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy nevam maşallah canım ya,nasıl masum nasıl tatlı Allahım nazarlardan korusun.

maşallah kardelen nevaya bu kız büyüüdkçe çok güzelleşiyor yaw
sevgi öle zayıfta gözükmüyor kilosu iyi yani çok güzel

maşallah kardelen nevaya bu kız büyüüdkçe çok güzelleşiyor yaw
sevgi öle zayıfta gözükmüyor kilosu iyi yani çok güzel

sağol yelizcim bu ay bakıcaz artık şimdilik bıyuna göre kilosu iyi dedi doktor 4. ayda karar veririz dedi

Kocaman kokulu öpücükler Kardelen'e melekler gibi mışıl mışıl uyusun maşallah

maşallah kardelen nevaya arda gibi elleri yüzünde olucak ila uyurken ben sarsamda çıkartıyo ellerini ama yerim ol ellerini hepsinin

maşallah kardelen nevaya arda gibi elleri yüzünde olucak ila uyurken ben sarsamda çıkartıyo ellerini ama yerim ol ellerini hepsinin

evet canım doğduğundan beri öyle ama tek el uykusu geldiğini öyle anlıyorum valla kaydirigubbakcemile3kafasını yan çevirip elini yüzüne getiriyor normalde o el kocaman açılmış alnına yapışık oluyor ama burda iyice dalmış uykuya

yaa resmi nasıl gönderiyorunuz, imageshackta gözat kızmı yookk nasıl gireceğim yaaa

abload.de ye gir
gözatı tıkla resmi seç
Skalieren de 640*480i seç
abload de
direktlilnk für foren (alttan ikinci)olan yeri olduğu gibi buraya kopyala canım bu kadar

aybüke göz at değil browse yazıyor onu tıkla resmi seç sonrada alttaki kucuğa tıkla

ya brovseyi ben göremiyooommm neyse iyi kötü gönderdim yorum yapın bakiiyiyiiimm

Son düzenleme:
Canım alttan ikinciyi kopyala o zaman resim gözükür:)
Bu kız çokkk tatlı maaşallah yaaaaaaaaaa tombik tombik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…