Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arda çok sevimlisin sen ya maşallah sana annende ne güzel giydirmiş seni canım...

teşekkür ederim kızlar gerçi görüyomusunuz bilmiyorum mesajınızı değerlendiriorum teşekkür butonu olmadığı için cevap yazmıyo demeyin diye yazdım

ay yağızın dudaklarını yerim ben ya beni öp diyor kerata.hoşgeldiniz bu arada anne oğul aramıza

Arda'yada Yağız'a da kocaman maşallah sitemizin erkekleri ne kadar iri maşallah maşallah ..
Yanlı sunseet sizin resme bakarken ellerim terledi valla yatırma kız öyle koltuğa düşecek gibi allah korusun

haklısın özlemcim ama bişey olmaz bizimki foto çekilceğini anlıyo kıpırdaman duruyo valla
yağızım maşallah bebişim dudakların süper yirriim o dudakları

oy oyyy maşallah ardaya,bebişlerimizin en tosunu arda sanırım.kızz nasıl beslion kuzuyu tüyo versene:)

OY çok tatlı ve çok şık maşallah Ama uykusu gelmiş galiba nasılsa mahzunlaşmış .

teşekkürler arkadaşlar hepimizin bebeğini rabbim korusun onlar melekler yaaaa hepsine kocaman maşallahhhhh

kaçağın saçlarına bayıldım valla gülüşüde çok tatlı allah sahibine bağışlasın özlem
bizimkide ağlamıştı üzerini giyerken ondan sonra ödül olarak dışarı çıktık bakkala gidip geldik bayılıyo çok seviyo dışarsını gıkı çıkmıyo valla

oy oyyy maşallah ardaya,bebişlerimizin en tosunu arda sanırım.kızz nasıl beslion kuzuyu tüyo versene:)

evet canım galiba arda en tosun valla emiyo açlığına hiç dayanamıyo maşşallahı var çok emiyo ondan canım bu bebekle alakalı bence ben özel olarak bişey yapmıyorum hatta acıktığında oyalıyorum emzirmemek için

ARDA. maşallh tosunum benimYAGIZ çok çok tatlısın
KAÇAGIMIZDA pek de yakışıklıymış canıııımm:teytey:

kaçak yolcuya kız arıyoruz kapışın bakimmmmm kız analarııııı

Sağolun kızlar yeğenim Doruk hani genelde dilimden düşmeyen ablamın oğlu üzerindeki lekelere bakmayım lütfen yemeğini kendi yemek isteyince böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…