Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nisancım kızın cok tatlı yerim ben onu maşallah ona kocaman olmus..göz rengi değişmemiş halen sanırım renkli olucak...

sağol canım... evet değişmedi ama değişicek gibi duruyor bi gözü biraz kahverengi gibi aslında doğduğundan beri öylede anlamadık hala ne olcak benimde küçükken öyle maviymiş sonra değişmiş bizde bekliyoruz bakalım ne zaman değişecek diye :))

poyraz bebiş
senin bu anneni ne yapmalı yaa
bu güne kadar bizi senden mahrum bırakmış
çok tatlısın sen

iremcim de süper

altunhan bu bızdık da benim oğluş gibi ciddi duruyor galiba :))

altunhan kızının ismine çok tatlı cimcime:)

eliff teyzem sen ne güzel bakmışın öyle yaa,az kalmış emeklemene:)

emek çınar maşallah kuzum mavişimiz,annesi flaşlımı çektin sen bu fotoyu kızdırma bak beni nasıl açmış kuzu gözlerini:)

nisan bebeğin çok şeeker ayoll, bir de denizt senin ebişle ben çiğdemin bebişini birbirine benzettim yaaa

bakın kızlar bunu biz teyzemiz aldı seni çookkk seviyoz teyzemizzzz banyo oyuncağımız kaydirigubbakcemile2

yakında dişimiz çıkacak herhalde:roflol:

denizt ay bunlar böyle dudaklarını büzüştürüyor ya ben bayılıyorum o hallerine çok tatlı maşallah maşallah.
Emek Çınar ben senin maviş gözlerini yirimmmmm . Yeliz maşallah kocamna geldi gözüme büyüyorlar artık .
Neva mmm ay canım benim yandan yandan nasıl da gülüyor çok beğenmiş oyuncağını .Ay canım benim kıyamam sana nasıl ısırıyor havucu biran önce çıksın dişleride rahatlasın oyyyy çok şeker yaa maşallah maşallah

bakın kızlar bunu biz teyzemiz aldı seni çookkk seviyoz teyzemizzzz banyo oyuncağımız kaydirigubbakcemile2

yakında dişimiz çıkacak herhalde:roflol:

oy oy oy oy, benim gelinim gelmis valla, cok özlemistim onu.Havuc yemeye baslamis simdiden masallah ona

teşekkür ederiz özlem teyzesi ve selin annesi:))) Bide o havucun elinden düştüğü anı görmeniz lazım:roflol: ortalığı ayağa kaldırıyor valla geri ver diye. Şu ay da bi bitsede suyunun tadına da bi bakabilse:)

sağol canım... adı gamze...

poyraz bebiş
senin bu anneni ne yapmalı yaa
bu güne kadar bizi senden mahrum bırakmış
çok tatlısın sen

iremcim de süper

altunhan bu bızdık da benim oğluş gibi ciddi duruyor galiba :))

evet bide öyle inatçı ve keyfine düşkünki anlatamam yani 1 yaşına geldiğinde kesin terör estiricek evde...

kızımla ilgili güzel düşüncelerini yazan tüm teyzoşlara teşekkür ederiz

gelelim bzim yorumlara
maviş amek çınar tam boncuksun sen ya nazar boncuğu hemde tüüü maaşallah
neva çok bugs buny gördüm seni şekerim bu kadar da tatlı olunmazki maaşallah
efe yakışıklı küçük adam seniiii çok canlar yakacan sen bi büyü bakalım sanada maaşallah.

adaşşşş
bu nasıl mamii gössssss
yakçan kızları valla :))

nevacım cingözüm seni de oyuncağınla birlikte yerim

hülya efeyi ne yaptın da bu kadar büyüttün yaa
koca adam olmuş yakışıklımız

ay hepsini öperim ben bunların :))
annişler size vekalet veriyorum benim adıma bir öpücük lütfenn

efecim ne kadar tatlısın sen öyle ya ardanın saçlarınıda ben çoğu zaman öyle yapıyorum ama yokki seninki kadar olmuyo şeker çocuk maşallah

anaamm ben NEVAnın havuçlu anne modunu görmemişim ya,kıyamam sana canımm,pek tatlı.
tüm teyzoşlara teşekkür edioz efeyle.
sibelcim valla fotoya bakınca bende aaa büyümüş dedim:)) yok ya çekimden sanırım.
sevcancım uzar siizinde saçlarınız merak etme am açok zor oluyor ya hem dökülüyorr şu aralar hemde acayip terlio çocuk

aaa benim kuzum burdan da geri kalmasın..bird eburaya ekleyelim gelinlikli resimlerini belki talıbı fılan cıkarzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…