Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu NEVA fıstığı büyüyünce artist olacak kesin içime doğuyor valla
bu güzelelik be şekerlik bide bu artistlik pozlarla kesin olur

hülya EFE hem çok büyümüş hemde çok yakışıklı olmuş maaşallah ya
bayıldım saçlarda tanın saçları gibi yakıyor ortalığıııııııı

aaa benim kuzum burdan da geri kalmasın..bird eburaya ekleyelim gelinlikli resimlerini belki talıbı fılan cıkarzemuszemus

yaaaaaaa bak hala talip diyor yaw niye beni ağlatıyorsun yaaaaa
hçmi acımıyorsunnnnnn senağlama

:))
kız ne ağlattın oğluşu valla kırarım bacaklrını :))

:))
kız ne ağlattın oğluşu valla kırarım bacaklrını :))

valla sibel inanmıcaksın ama resmi koyarkenmde dedim sibel görse kızacak şimdi diye
ama geçende acıktı ağlamaya başladı bende dedim hiç ağlarken resmi yok bi çekiyim dedimü

Ay Hülya Efe ne kadar büyük çıkmış fotoda şaşırdım bakakaldım inan çok yakışıklı valla hele saçlar yakıo
Çınar da büyümüş değişmiş gibi geldi yada her fotoda bebişler deişik çıkıolar ondan olabilir ama gözler aynıı
Serçecik Yağmur çok tatlı gelinliğide çok yakışmış
Neva da önden gidiyo diş falan havuç çok tatlıya benziyo yerim senide havucunuda tavşannn
Diğer aklımda kalmayanlarda var bütün bebişlere MAŞALLAH diyorum

Ay Hülya Efe ne kadar büyük çıkmış fotoda şaşırdım bakakaldım inan çok yakışıklı valla hele saçlar yakıo
bende şaşırdım özlem:) yarın falan çekerim daha uzaktan normal boyutu çıkar ortaya:) bu arada eymen bey yok piyasada

Yağmur'a Emek 'e ve tabii ki Efe'ye kocaman maşallahhhhhh .çok tatlısınız , çok ta sevimli oyyyyy kuzu bunlar kuzuuuuu

oy ben senin kot tulumunu yerim
ha şöyle ağlamadan poz ver yavrus yaa

bende şaşırdım özlem:) yarın falan çekerim daha uzaktan normal boyutu çıkar ortaya:) bu arada eymen bey yok piyasada

ÇEk canım görelim normal ebatlarda Efe bebeği ama çok karizma ya maşallah
Teyzesi Eymen i çok sık çekemiom malum işten geliom başka şeyler girio araya ama en kısa zamanda koyarım

Aaa burda bi resim buldum sadece profil ama geçende bi nikaha gitmiştik orda çekmiştim ölee
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Eymen Teyzemmmm sen kocaman olmuşsun maşallah sana .Afacan bakışlar değişememiş sadece çol tatlısınnnnn çok ta şık

Teşekkür ederiz teyzesiii bi prenses annesinden bunları duymak çok hoşumuza gidiosırnaşık şey

çok şeker olmuş bu yakışıklı yaaaa,denizci kıyafeti moda şimdi dimii, benim kızımınkini görmüş müydün sen? bak şirineye... hatta özlem in eşi denizci yaa, ona da alayım dedim ama belki vardır onlarda di,ye vazgeçtimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…