Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Emek cinar masallah sana bebis, cok yakisikli olmussun
Beruus cok cadi baksana kendi suyunu bile icmeye baslamis :)benim oglusta cabaliyo ama biberonu cok buyuk heralde:uhm:

ayıp ediyon özlem teyzesi küstük sana
emeğim her kıyafetle daha yakışıklı bir kere laelaelaelaelae

aa yeliz bende çok beğenmiştim o tulumu maşallah çok yakışmış,her zamanki gibi:))))))
berruummm maşallah kuzum,aferin kız sana kendi işini kendin görüon.ee anasına bak kızını al demişler kimin kızı

derincim annem senin son fotolarını bana göstermemiş ben çok üzüldüm,kırıldım anneme

ama sonra buluşmak için beni arayacağını söyleyince sevinçten kudurdummmm

ayıp ediyon özlem teyzesi küstük sana
emeğim her kıyafetle daha yakışıklı bir kere laelaelaelaelae
Hİİİİİİİİİİİİİİİİ neden küstünüz bakimm bana ben seni yerim kuzum küsme olurmu mavi daha bir yakışmış dedim gözlerin daha bir çıkmış ortaya boncuğummmmmm gelir ısırırım seni barışırız oldumu ?vereliniortak

Buluşmak için beni arayacağını söyleyince sevinçten kudurdummmm

Ben senin onun kuduran popnu yerimmmmmm çanım benim yaaa çok ttalısın sen hele kahveler yakmış yani ben bayılırım kahverengine öpüyoruz ana kız kavga edicez valla senin için

Oy masallah kucuk tosbaga ya , ne kadarda yakisikli cikmisGuldugu zaman daha da bir sirin oluyo Efecik

tek tek yazamıcam ama bebişler çok tattlı yaaaa maşallah onlara 41 kere maşallah

berrucumun fotosunu yeni gördüm ne tatlısın sen ya kendi suyunuda kendi içermiş benim tatlı kızım pamuk prenses tam ya yerim ben onu

efecim tam sen karpostallık oldun ya bu ne yakışıklılık hülya sanada maşallah ne kadar zayıf görünüyorsun

maşallah efeye çok tatlı hakketen

annesi bugüne kadar sakladı ama (((((((((( bu güzelliği bizden
hülya arayı kapatman için bolbol resim eklemen gerek

derinede kıcaman maşallah yine
kırdı geçirdi ortalığı

41 kere maşşallah hele o beyaz atletiyle olana bayıldım.çok tatlı yaaaaaaaaa ismiyle güzelliğiyle aklıyla bin yaşasın

maşallah derine ya annesi ne ile besliyon sen bu kzı maşallah pek kilolu çok şeker

saol hayatım....anne sütüyle besliyorum....şimdi ek gıda tattırmalara basladım..doyumluk değilde tadımlık veriyorum...canım bide benim saatle emzirme gibi bi durumum yok...her dakka emziriyorum :)))
yaaa banada zayıf geliyor kuzum teyzesi:)))
41 kere maşallah kıcını kasıyım kızımın uyanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…