- Konu Sahibi EU3
- #1.881
hem isimleride pek bi uyumlu
hayırlısı canım...bir kızı bin kişi ister bir kişi alır....kısmetse olur :)))

evet isimleri uyusuyor annelerinin meslekleride uyusuyor :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem isimleride pek bi uyumlu
maşallah efeye çok tatlı hakketen
annesi bugüne kadar sakladı ama(((((((((( bu güzelliği bizden
hülya arayı kapatman için bolbol resim eklemen gerek
derinede kıcaman maşallah yine
kırdı geçirdi ortalığı
masallah kucuk tatli Derin cok guzelsin cok![]()
hiç bouşuna kavga etmeyin valla efe derinin anası ona göre:)Ben senin onun kuduran popnu yerimmmmmm çanım benim yaaa çok ttalısın sen hele kahveler yakmış yani ben bayılırım kahverengine öpüyoruz ana kız kavga edicez valla senin için![]()
saol canım,çok nadiren yakalayabiliom güldüğü anları,ağır abi takılıyo bizimkiOy masallah kucuk tosbaga ya , ne kadarda yakisikli cikmisGuldugu zaman daha da bir sirin oluyo Efecik
teşekkür ederiz asişim,kilo alt tarafta zaten benim üstten hiç çaktırmıyomkaydirigubbakcemile2efecim tam sen karpostallık oldun ya bu ne yakışıklılık hülya sanada maşallah ne kadar zayıf görünüyorsun![]()
oy oyy teşekkür ederim canımeeeeeeeeeeeee öyle güzel anneden çirkin bişi çıkmaz ki zaten.ikinizede![]()
sağol selma teyzesi,hepsine maşallah bebişlerimizinefecim adın gibi sende cok şekersin maallah
ay yelizcim valla saklamak değilde üşengeçlik anasının yaptığı,bide makinamızın şarzı bozuktu artık daha sık eklemeye çalışacağımmaşallah efeye çok tatlı hakketen
annesi bugüne kadar sakladı ama(((((((((( bu güzelliği bizden
hülya arayı kapatman için bolbol resim eklemen gerek
derinede kıcaman maşallah yine
kırdı geçirdi ortalığı
Nestle massallah senin kucuk oglusuna nasilda seker seker bakmis kameraya ve cok da ciddi![]()
tşkler canım.... benimki fotoğraf çekilmeye bayılıyo eğer dışarda yada balkonda olursa ve karnı aç degilse duruyo canım tabi ben yanında olucam ve sürekli onunla konuşucam ozaman keyfine diycek yok kucak istemiyo....tamam hayatım boy resimlerinide koyarım...
hülyacım yiğidin malı ortadadır
kimsede koparamaz :)))))))))))))
çok tatlıymışşşşşşşşş çınarımızzzzzzzzzz adaşımızzzzzzz