Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah efeye çok tatlı hakketen

annesi bugüne kadar sakladı ama :((((((((((( bu güzelliği bizden
hülya arayı kapatman için bolbol resim eklemen gerek

derinede kıcaman maşallah yine
kırdı geçirdi ortalığı

çok saol teyzesi:))))

Oy maşallah Derine göbek falan açık ya bir resimde yandı babanız yandıııııı .Çok dayanacaklar kapınıza şimdiden söyleyeyim valla bu kız çok canlar yakacak

Ben senin onun kuduran popnu yerimmmmmm çanım benim yaaa çok ttalısın sen hele kahveler yakmış yani ben bayılırım kahverengine öpüyoruz ana kız kavga edicez valla senin için :utangac:
hiç bouşuna kavga etmeyin valla efe derinin anası ona göre:)

Oy masallah kucuk tosbaga ya , ne kadarda yakisikli cikmis:nazar:Guldugu zaman daha da bir sirin oluyo Efecik
saol canım,çok nadiren yakalayabiliom güldüğü anları,ağır abi takılıyo bizimki

efecim tam sen karpostallık oldun ya bu ne yakışıklılık hülya sanada maşallah ne kadar zayıf görünüyorsun:nazar:
teşekkür ederiz asişim,kilo alt tarafta zaten benim üstten hiç çaktırmıyomkaydirigubbakcemile2

eeeeeeeeeeeee öyle güzel anneden çirkin bişi çıkmaz ki zaten.ikinizede:nazar:
oy oyy teşekkür ederim canım

efecim adın gibi sende cok şekersin maallah
sağol selma teyzesi,hepsine maşallah bebişlerimizin:nazar:

maşallah efeye çok tatlı hakketen
annesi bugüne kadar sakladı ama :((((((((((( bu güzelliği bizden
hülya arayı kapatman için bolbol resim eklemen gerek

derinede kıcaman maşallah yine
kırdı geçirdi ortalığı
ay yelizcim valla saklamak değilde üşengeçlik anasının yaptığı,bide makinamızın şarzı bozuktu artık daha sık eklemeye çalışacağım

DURU ne güzel fotolar onlar ya,çok güzel derinimiz maşallah,anneside çok iyi çekmiş net net

NESTLE kızz naptın sen bu kadar gacının içinde öyle pozlar konurmu hiç,koparırılar valla paylaşamazlarda.çok yakışıklı paşamız maşallahhhhh

Nestle massallah senin kucuk oglusuna nasilda seker seker bakmis kameraya ve cok da ciddi:nazar:

hülyacım yiğidin malı ortadadır
kimsede koparamaz :)))))))))))))

çok tatlıymışşşşşşşşş çınarımızzzzzzzzzz adaşımızzzzzzz

ahmete bakışlarına ve bu harika fotolları çeken anne babasına maşallahhh:nazar:

serapçım birazda boydan görmek istiyoruz ahmet erkin'i,ve sen bu çocuğu hep pusetinde tutmayı nasıl başarıyosun ya,bizimki 2dk durmuyoo

tşkler canım.... benimki fotoğraf çekilmeye bayılıyo eğer dışarda yada balkonda olursa ve karnı aç degilse duruyo canım tabi ben yanında olucam ve sürekli onunla konuşucam ozaman keyfine diycek yok kucak istemiyo....tamam hayatım boy resimlerinide koyarım...

bütün kuzucuklara 41 kere maşallah :nazar:
bakmaya doyamadım valla :nazar:
allah nazarlardan saklasın analı babalı büyüsünler :nazar:

tşkler canım.... benimki fotoğraf çekilmeye bayılıyo eğer dışarda yada balkonda olursa ve karnı aç degilse duruyo canım tabi ben yanında olucam ve sürekli onunla konuşucam ozaman keyfine diycek yok kucak istemiyo....tamam hayatım boy resimlerinide koyarım...

boncuk gözlü oğluşuna 41 kere maşallah...çok yakışıklı...

hülyacım yiğidin malı ortadadır
kimsede koparamaz :)))))))))))))

çok tatlıymışşşşşşşşş çınarımızzzzzzzzzz adaşımızzzzzzz

anacım valla mal beyanında bulunuyor benim oğlan..çok sıcak ama napsın garip..ona balkona havuz yaptım..bir bardak suda çimdiriyorum çocuğu....emek çınarımız da hülya teyzemizin efesi de çok tatlı...azıcık büyüsünlerde arkadaş olsunlar ya bunlar...

Back
X