Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah çok yakışıklısın sen kuzu, kitap okuyuşunu yerim ben senin...

oyy bu ne tatlılık böyle senin gülüşünü sevsinler :)

maşallah küçük adama ne güzel poz vermiş öle gözlerinin içi gülüyor allahım korusun bütün kuzularımızı.

ay ben bu paşayı hiç görmemiştim bu ne tatlılık böyle kitap da okurmuş maşallah sana yakışıklı prens

ayy bu ne yakısıklı prensmış böyle...
maşallah sanaaa.

bizz deldik.. berranın banyodan sonraki helva keyfine sizde buyrun :)

bu çirkin kızıma maşallah demeyi unutmayın teyzeleri

Son düzenleme:
burdada balkondan çektim artık berra sokak çocuğu oldu :)

babamızın kuzeninin kızıyla berra.

Son düzenleme:
sümeyye bu kuzuya zaten ancak kocaaa birrrrr maşallah denir canım yaaaa...yalnız şurda aç açına bir kul varken helvalar filan çok günah yaniii:))) buklelerine ölürüm bu prensesin ben...

sümeyye bu kuzuya zaten ancak kocaaa birrrrr maşallah denir canım yaaaa...yalnız şurda aç açına bir kul varken helvalar filan çok günah yaniii:))) buklelerine ölürüm bu prensesin ben...

saol teyzesi... aç derken açılımınıda yapsaydın :)
bende açlardanım artık bu hafta sonu çok feci idyya ya girdik kuzenimle ramazan bayramına kadar 20 kilo vericez veremeyendiğerinin istediği yerden istediği marka.. başdan aşşağı giydirecek :))
yanımızda 5 -6 tanede şahidimiz vardı onlarda bişey istedi eğer veremezsek onlarada hediye alıcaz.. biz verirsek şahitlert bize hediye alıcak.:))
artık bende tok evin aç kedisi olarak evin içinde dolanıyorum...

Son düzenleme:
Tubık ne tatlı bır oglun var maşallah ona gulusunu severım ben onun..
Berrraaaaa seni cimcimem ..afıyet olsun ..gule gule kırlen ..prenses

Tuğbaaaaaaa aman allahım maşallah oğlun ne kadar yakışıklı 41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın .

Sümeyyeee korkarım artık Berra kendi kendine de yıkanıyor vallahi maşallah nasıl tutmuş çatalı hooppp mideye afiyet şeker olsun kıvırcık prensese 41 kere maşallahhhhh

Tuğbaaaaaaa aman allahım maşallah oğlun ne kadar yakışıklı 41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın .

Sümeyyeee korkarım artık Berra kendi kendine de yıkanıyor vallahi maşallah nasıl tutmuş çatalı hooppp mideye afiyet şeker olsun kıvırcık prensese 41 kere maşallahhhhh

yok okadar değil daha :)) ama bu ara çenesi çok düştü çok şey öğreniyor herşeyi tekrarlıyor.. bide bugun ona dua etmesini öğrettim aminn diyor ayy çok hoş cameraya alıcam bakalım az daha öğrensin..

Back
X