Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy en son pozuna bayıldım özlem ıyı yakalamıssınız
cok tatlı bakmıss masallah cok tatlılar yaaa kuzum benımm

evet hepsi çok güzel çıkmış utkucuğumun resimleri ama son resim dha bi başka.. maşallah kuzuma

Tuğbaaaaaaa aman allahım maşallah oğlun ne kadar yakışıklı 41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın .

Sümeyyeee korkarım artık Berra kendi kendine de yıkanıyor vallahi maşallah nasıl tutmuş çatalı hooppp mideye afiyet şeker olsun kıvırcık prensese 41 kere maşallahhhhh

teşekkür ederiz özlemcim. amin canım şubat bebişlerinin hepsi nazarlık gerçekten hepsini nazarlardan korusun...

özlem78 yaaa bende bayıldım son poza. o nasıl poz olmuş öyle yaa ajansa falan kaydettirmek lazım kesinlikle. doğuştan yetenekli maşallah

Son düzenleme:
Aman da aman benim kibar çocuüum gelmiş yeşilçam artistim Ediz Hun'um ( özellikle son poz da pnu hatırlattı ) daha neler diyeyim maşallah sana Utku çok tatlısın çookkk

valla bu çocuğa yakışıklımmmm demekten iflahım kesildiiii...daha da bişi demiyom özlemm..daha da davos a gelmem:))

cok cok teskkur edıyoruz tum teyzoslara . bende cok sevdım son pozunu . orda cee yapıyoduk tam agac arkası kovalamacası onuyoduk eskı türk filmlerı mısalı yani..

burdada down sendromlu çocukların okulşuna gittik ordada bayramı kutladık okadar güzelki engelli çocukların oyunlarını izlemek..beni hem gururlandırdı hem hüzünlendirdi..hemde çok şükrettirdi

Son düzenleme:
Allahım ne güzel inşallah bizlerede nasip eder çocuklarımız kendi gösterilerini izlemek 23 Nisanlarını 19 Mayıslarını .
Berra canım benim korktunmu sen kalabalıktan pek bi sakin çıkmışsın resimlerde .

şimdide eminönündeyiz :))

buda bugunki kaçamağımızdan :)) bizim makinanın hafıza kartı pc nin içinde kalmış eltimin makinadan çektik oda yanlış tarihli :))

bırakın ulenn benii

başarı merdivenlerimi birer birer çıkmaya başladım :))

özgür kız berraa eminönünde kaçış pozisyonunda :))

Son düzenleme:
ıstanbulda bir güzel ıstanbul kadar güzel .Maşallah ana kız ne çiceklerin ne ıstanbulun güzelliği görünmüyor yanınızda ...

ayy canım teşekürler teveccühünüz.. bende bakıyorum resimlere kızıyorum kendime acık boğazını tutsana bu yağlar ne kat katsın :(((
trıblexx :)

masallah ya ne kadar sekerler ya insanin isirasi geliyor allahim insallah bende bugunleri gorurum

bayram kızı berra süpersin ya..bizim çocukların adınada eğlenmişsin..
gün senin gününmüş ne mutlu sana...

çok saolun teyzoşları.. valla ben hızımı alamamışım galiba paso resim yüklüyorum.. yeter bukadar sanırım.

ALLAH bağışlasın hepimizin evlatlarını,çok tatlılar maşallah...

Ne güzel işte hayatım yükle tabii bol bol bizde seyredelim bu güzellikleri .Kilo konuusna gelirsek evet biraz haklısın annene söyle ara versin katmerlere :))

ooo süpersiniz valla canım. bayramı bayram etmiş berra. istanbulun altınıda üstüne :)
41 kere maşallah canım

Back
X