Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cok sker oluo bebekler ben bu kadar bebek sevıcemı ruyamda gorsem ınanmazdım heralde kımyama ters bır olay ama oluomus demekkı allah nazarlardan saklasın masallah hepsıne

denizt cok tatlıı bu kkıss maşallahh elifeee.ankaranın neresindesin canm

batıkentte oturuyorum canım.metroya yakınım.
daha sıcaklar gelsin buluşup gezelim :asigim: Şeniz

ben şimdi doğum iznindeyim 4-5 ay sonra işe başlıycam.
o zaman biz de batıkente taşınıcaz muhtemelen.
kayınvalide orda oturuyo. buraya gelip gitmesi zor olur diye.
çocuğa o bakacakta.

ay çok tatlılar Çiğdem bayıldım Dide'ye uyumuyor demişsin nasıl uyumuyor bak mışıl mışıl uyumuş işte .

numara yapıo bakma sen ona özlem sırf resim çekiom diye uyumuş gıbı yapıo:roflol:şaka bi yanada bu uyuduğu günlerden bir hatıra bize:çok üzgünüm:

prensesime yorumlarınız için teşekkürler kızlar, maşallah şubat bebekleri çok tatlı hepsi bir bişrinden güzeller. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize inş.

ayy ben bu topiği yeni gördüm:1shok:
kızlar var ya bu şubat bebişleri çok canlar yakacak,bizim bebişler diye demiom anam bi tanemi çikin olmaz içlerinde ya tü tüü tüü maşallah hepsine:nazar::nazar:
ya bizim tosbanında böyle cicileriyle tek başına fotosu yok,şimdi çekeyim dedim ama şansa bakın makinanın şarz aletini istanbulda unutmuşum kociş hafta içi yollar artık bende o zmaan eklerim resim.
yalnız varya dönüp dönüp baktım sayfalara tekrardan bisürü maşallah prens ve prenseslerimize:nazar:

Back
X