Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay cok sker oluo bebekler ben bu kadar bebek sevıcemı ruyamda gorsem ınanmazdım heralde kımyama ters bır olay ama oluomus demekkı allah nazarlardan saklasın masallah hepsıne
ben şimdi doğum iznindeyim 4-5 ay sonra işe başlıycam.
o zaman biz de batıkente taşınıcaz muhtemelen.
kayınvalide orda oturuyo. buraya gelip gitmesi zor olur diye.
çocuğa o bakacakta.
prensesime yorumlarınız için teşekkürler kızlar, maşallah şubat bebekleri çok tatlı hepsi bir bişrinden güzeller. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize inş.
ayy ben bu topiği yeni gördüm:1shok:
kızlar var ya bu şubat bebişleri çok canlar yakacak,bizim bebişler diye demiom anam bi tanemi çikin olmaz içlerinde ya tü tüü tüü maşallah hepsine
ya bizim tosbanında böyle cicileriyle tek başına fotosu yok,şimdi çekeyim dedim ama şansa bakın makinanın şarz aletini istanbulda unutmuşum kociş hafta içi yollar artık bende o zmaan eklerim resim.
yalnız varya dönüp dönüp baktım sayfalara tekrardan bisürü maşallah prens ve prenseslerimize