Hepsinin anlmaı da güzel, bana hangilerini tavsiye edersiniz? ya da sizin beğendiğiniz
başka isimleri de paylaşın, Yaa lütfen bana akıl verin, yardımınıza ihtiyacım var, ben
çıkmadım işin içinden..
benim yeğenimin ismide ...birde arkadaşım yade nil koymuştu ilginç gelmişti bana.ben kızım olursa koyacagım...karen katre de çok hoşuma gidiyor.bu arada karen yabancı isim degil veysel karani hz.dogdugu köyün ismiymiş sanırım yemen bölgesinde bir yerin ismi.
benim Allah ın izni ile kızım olacak 35+5 haftalık olduk fakat daha isim bulamadık ecrin diyorduk gerçek anlamını öğrenince soğuduk.. şimdi mina,asya,meyra arasında kararsısız 3ünüdemi koysak şaka bi yana sizce bu 3 isimlerden hangisi arkadaşlar ?
bence meyra çok güzel bende daha yeni bikaçhaftalık ama kız istiyorum inşallah belki çok erken ama bugün biraz isim karıştırdım ceylin yada sudem çok hoşuma gitti meyranın anlamı neimiş arkadaşım yazarsan sevinirim
isim konusunda başta kararsızdık ama uzun zamandır elifle ipek arasında düşünüyoruz. aslında ikiside güzel ama ben genel olarak iki isimden hoşlanmıyorum o yüzden ELİF olmasına karar verdik. inşallah sağlıklı olur tabiki öncelikle.:ecrin_bebek:
Canım benim Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirse oğlum olursa ismini yusuf kız olursa yasemin koyacağız 13 haftalığım fakat doktorum cinsiyetini söylemedi(herkes çok erken dönemlerde öğrenmiş hani merak bu ikinci çocuğum sağlıklı sıhatli olsunda beklerim nağpimmm......