henüz cinsiyeeti belli değil ama ismler şimdiden hazır....
kızım olursa adı:öykü olacak.....
oğlum olursa da poyraz olacak adı....
kızlar bende yeni dogum yaptım kızım oldu adını berin su koyduk berin cennetin en yüksek makamı demek birtanede oglum var onun adıda umeyir faruk umeyir hem sahabe adı hemde güçlü kuvetli zora dayanıklı demek isimin güzelliginden çok anlamı çok önemli
fikrimiz değişmezse şimdilik oğluşumun adını ASRIN ÇINAR düşünüyoruz...fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim kızlar...
selam şubat anneleri bizde isim konusunda kararsızız benim adım derya eşimin deniz bizdeki uyum çocuklarımızdada devam etsin istiyorduk ama çok zor ya isim bulmak.bir oğlumuz olacak ege en çok düşündüğümüz isim sizce nasıl?
kızlar ben rüyamda gördüm kızımın ismi (esinsu) bırakmıstım ama aklımda hep tuana var anlamı ise ( cennetteki ilk yağmur tanesi)sizce nasıl hepinizi öpt
benim de oğlum olacak babasıyla birlikte çok uzun düşündük sonunda kararımızı verdik.oğlumun adı musap kayra olacak inş.nasıl kulağa hoş geliyor mu düşüncelerinizi merak ediyorum.henüz ailemizden kimseye söylemedik:)
kizlar ben evli diilim ama isimlere merakli oldugum icin sayfalari okudum tek tek kaydirigubbakcemile3
kiz ismi denilince aklima cok fazla isim geliyo erkek ismi daha zor begeniliyo gercekten
ama erkek ismi olarak benim cok hosuma giden bi isim ÖMER
eski ve cok kullanilan bi isim biliyorum ama erkek cocuguna cok yakisan bi isim oldugunu düsünüyorum
tam böyle yaramaz haylaz bi erkek cocugu büyüdügündede cok karizma bi isim bence
islamdada ömer isminin anlami belli yazmaya gerek yok sanirim yerimseniben
aynen canim büyükbabamin ve kardesimin adi ömer.kardesiminki hatta ömer faruk.cok güzel bi isim bence ailede bu kadar cok ömer olmasa bende düsünürdüm ömer ismini.
Hadi kislarrrr banada yardim edin/esim 1 yil oncesinden eger cocugumuz olurda kiz olursa
adi DEFNE olsun demisdi ben yemedim tabii.ama gun oldu bende hamisim nisan 2009 annesi olucam kismet ise. esimi de kirmamak adina ok dedim.
ama ben cok begenmiyom. defne isminin yanina onune sonuna ne uydura biliriz kisa biseyler olsa sizde yardim edin bana:sm_confused:
orn defne su defne nur defne esila
baskaaa artiraann yada oneri sunan :uhm:
tesekkurler cvp bekliyoom:ecrin_bebek:a.s.
Bence Defne çok güzel ve zarif bir isim, ben ailede var diye koyamıyorum, yoksa kesinlikle Ecrin Defne koyacaktım. soyadınız kısaysa Zeynep Defne olabilir, yada illede kısa isim olsun diyosan Defne Naz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?