ya bu ecrin isminde ne buluyorlar anlamıyorum
bence kulağa hiç hoş gelmiyor, anlamı belki güzeldir ama anlamı güzel diye de söylenişi zor ve kulağa hiç hoş gelmeyen bir isim neden düşünülüyor kii??
benim söylediğim hiçbir arkadaşım da bu ismi beğenmedi, yine de karar sizlerin tabi
Bende Ecrin ismini söylenişinden dolayı sevmiyorum. Kısmetse mart ayında bir kızım olacak ismini düşünüyoruz. Ben Minel olsun istiyorum, 6 yaşında Kaan adında bir oğlum var o da Ece istiyor, eşim Gökçe olsun istiyor, fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim.
hamile degilim ama deniyoruz..oglumuz olursa eymen bera kızımız olursa ayris mersa olacak inş.
Hadi kislarrrr banada yardim edin/esim 1 yil oncesinden eger cocugumuz olurda kiz olursa
adi DEFNE olsun demisdi ben yemedim tabii.ama gun oldu bende hamisim nisan 2009 annesi olucam kismet ise. esimi de kirmamak adina ok dedim.
ama ben cok begenmiyom. defne isminin yanina onune sonuna ne uydura biliriz kisa biseyler olsa sizde yardim edin bana:sm_confused:
orn defne su defne nur defne esila
baskaaa artiraann yada oneri sunan :uhm:
tesekkurler cvp bekliyoom:ecrin_bebek:a.s.
kızlar bende isim konusnda cok kararsız kaldım yaw eşim saolsun bu güzelmi diyorum ben anlamamki güzeeel diyo o zaman bunu koyacam kızıma diyom zaten banabişey soran yokkı diyo bende dııl ama sanırım esımde var hamılelık sendromu töbe töbe ben kızıma ecrin katre şira gazel heves isimlerinden iki tanesini seçip koyucam nasıp olursa ama karar vermedım bır turlu yorumlarınız beklıyorum tum samımıyetınzle yardım edersınız bana dımııı bise sira var lazca bır ısım
kızımın adı ASYA nasıl babası ve ben karar verdik 23 günlük kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?