bebıslerınız hangı aylarda kac kılo yardıma ıhtıyacım varrr

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar ben gecen hafta doktoruma gıttım kanam olmustu 13haftayı bıraz geckındım ve bebegım yanlıs hatılamıyorsam 66g demıstı uzuntuden algıyamadım:5:bana sanı kucuk gıbı geldı sızlerın kac gramdı benım haftalarda:26:ustelık kanamadan dolayı bebegımın 1hafta gerıden geldıgını soyledı cok uzgunum bılgınız var mı :25:

Gul77 Alıntı mesajı: down sendromunda ve trıosmıs18 de sonuclar negatıf cıktı bır rısk gorulmuyo ama açık spina bıfıda dıye bır sey var onda sonu pozıtıf cıktı yanı rısk goruluyo....sonra doktoruma gıttım ultrasonda detaylı bı sekılde baktı ve rısk gorulmuyo dedı..

Merhaba bu konuüzerinden yıllar geçmiş ama 17.hafta 4 taramamızda AFP oranı yüksek çıktı bizimde açık spina bifida diye bir şey çıktı aynı canımız sıkıldı doktorumuzla görüştük detaylı ultrasonda baktı herhnagi birşey yok sağlığı yerinde dedi 3 hafta sonrasına Prof.dr dan randevu aldık detaylı ultrasonda birde profosör görecek ama doktorumuz kesin bir dille birşey yok dedi ama aklımızda 3 haftalık bir kuşku oalcak.
Size sorum acaba sizin evladınız sağlıklı mı doğdu forumları incelerken kimse konuyu açtıktann sonra birşey yazmamışta? Acil cevap verirseniz sevinirim.

Back