- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
ben fisher pricenin türkçe konuşan eğitici sandalyesini almayı düşünüyorum yada salıncak karar veremedim tam..bence ilk arabam için geç kalınmış yani az kullanılacak yürüdükten sonra yüzüne bakmazlar sanmıyorum..
Neden hiç kimse cevap yazmıyorKızlar ne hediye alacağınıza karar vermediğiniz içinmi cvp yazmıyorsunuz?
Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız.
cnm bende kızım atları çok seviyo ona sallanan pilsanın atını almayı düşünüyorum bi arkadaşımızda gördük çok hoşuna gitti sende düşünebilirsin 5 yaşa kadarda oynaya biliolar
arkadaşım bn kızıma chicco quatro aldım hem sallanıyor hem yürüteç oluyor ayrıca hem arkadan iktirmeli hemde kendi süreceği bisiklet oluyor tavsiye ederim yanda düşmemesi için kollar ve emniyet kemeri de var müzikli falan
banka hesabı açtırmak mantıklı bence:) çok bi meblağ olmasa da eğlence ve girşim:) yürüteç ve salıncak çok gerekli gelmedi bana. her ikisi de çabuk sıkılabileceği şeyler. şimdiki çocuklar çok hızlı tüketiyo. bisiklet yaklaşan yaz günleri için de mantıklı. tabi ki gezdirilebilecek alan varsa. her koşulu düşünmek lazım. biraz bekleyin bence. doğum gününde zaten hediyeler gelecektir. sonrasında karar verin eğer banka hesabı düşünmüyosanız.
biz biraz erkenciyiz bugun ona bısıklet aldım anne kontrollu olanlarından bır sevındı gorsenız hıc ınmıyor uzerınden sızede tavsıye ederım yaz aylarının vazgecılmesı bısıklet
canım cevap yazdığın için saol bende bisiklete karar verdim
sizinkinin markası ne canım? benim burda görerek alama şansım yok netten sipariş vericem. denge falan problemi olur mu acaba diye korkuyorumsalıncak var bizde çok hoşuna gidiyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?