Bebişlerinize Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Almayı Düşünüyorsunuz?

biz aldık kızımın çaydanlıgını birtanede şarkı söyleyen egitici kitap.. çok hoşuna gitti şimdi çıglıklar atarak oynuyor:)

ben hediye almadım..okadar hazırlık yaptım yetmezmii:))))))
ona özel olarak cd hazırladık doğumdan bugüne kadar olan fotolardan seçmeler yaparak 200 adet resim slayt ve müzik eşliğinde güzel bir sunum oldu misafirlerimize..ayrıca kendisinede hatıra....

Kızlar bahsettiğim bisikleti aldık kızımın çok hoşuna gitti bizde çok beğendik.kızımbisikletin üzerinden hiç inmek istemiyor bisiklet almayı düşünürseniz tavsiye ederim

herseyımız vardı bi bisikletımız eksıktı onuda almaya karar verdık bu yaın 25 ınde 1 yasına gırcek allah nasıp ederse kızıma güzel bi kunye yaptırmıstım dogumgunu ıcın babasındanda bisiklet ıstedık kandırım adamcıgımı heheh bu hafta sonu cıkabılırsem alcam:)guzewl kızıma hersey deger bıde yuruyerek o bana hedıye varse ne guzel olur hala bı ıkı adım atıp dusuyoruz kaydirigubbakcemile3

benimde oğlumun doğum günü 9 martda ben oğluma hamileliğimden beri günlük tutuyorum herşeyi yazıyorum onu tabi bayağı büyüyünce vericem şimdi ise salıncak almak istiyorum künye alıcaktım dedesine sipariş ettim onu da. Gerçi bayağı bi hediye de gelicek o yüzden de almak istemiyorum ama takvim yaptırdım gelen misafirlere hediye olsun diye güzel oldu tavsiye ederim tabi bir sürüde hazırlık yapıyorum bakalım nasıl geçicek

biz cok oldu ondan alali fakat ben pek sevmedim onu ya arda kaan kac kere düstü ondan yanda düsememsi icin kolar var ama bisi almak icin eglince pat gidiyo yan tarafa bende artik bindirmiyorum ona tam olarak kendisi inip binmeye basladiginda biner artik

bizde akülü araba aldik hatta resimleri vardi eskilerden bilirler kip kirmizi bi ferrari cok seviyo ama simdilik ayaklari tam olarak yetismiyo hahahaha

Son düzenleme:

canim o bisiklet süper burdada var onun kirmizisindan dedesi alacakmis o nedenle biz almadik henüz
sizde güle güle kullanin

canim ben ikinci salincagi daha cok begendim cünki kayin validmelerin kocamn bi bahcesi var saolsun kayinpeder cok hevesli kaydirak ,havuz ,salincak vs alip bahceye koyacakmis arda kaan icin cok iyi olacak bizim evimizin bahcesi olmadigi icin orda kalacak onlar artik oraya gitdikce oynar minik sipam

canım resimdeki yonca salıncaktan hatta aynı renginden kızımın var 5-6 aydır çok severek biniyor tavsiye ederim

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. ben de terettüdlüydüm yoncanın bu modeli için... piyasadaki diyer salıncaklarla karşılaştırdığımda oturağı tutan kol boyları daha kısa yani diyerlerine göre daha az sallanıyordur. sen sallanma hızı ve mesafesinden memnun musun?

Biz hediyemizi dün aldik , Zincir ve üstünde tasli nazar boncugu var, bileklik alicaktik nazr boncuklu ama güzeli yoktu üstelik rüya zincir takiyor ama knye takmiyor hemen bagiriyor rahatsiz oluyor... :)) Güzel gnlerde kullansin insallah minnosum..

sizinkinin markası ne canım? benim burda görerek alama şansım yok netten sipariş vericem. denge falan problemi olur mu acaba diye korkuyorum

canım bizimkinin markası ümit. çok ii bişey değil zaten 70 tl ye almıştık ama şimdiye kadar düşmedi hiç. düşcek gibi de durmuyor tabi ben pek yalnız bırakmıyorum yine de üzerindeyken

canım şuana kadar bir sorun yaşamadık kızım çok memnun :) Çocuk parklarındaki salıncaklar gibi değil ama sallanma mesafesi çok azda değil. kızım keyifle sallanıyor.Ayrıca 25 kıloya kadar taşıma kapasiteli. istersen bulunduğun yerde bebişini oturtarak sallamayı deneyebilirsin canım. pilsanın salıncağını yakından görmedim bu yüzden ikisi arasında kıyaslama yapmam zor. çok fazla yardımcı olamadım galiba kusura bakma canım

canım bu attan meriçe dayısı almış meriçte çok seviyor, bende oğluma üç tekerli motorlardan aldım çok seviyor :))) destekle binebiliyor şu an için :)) büyüdüğü için artık oyuncaklarıyla daha çok ilgileniyor, doğumgününde gelen hediyelerin hepsini severek oynuyor

salıncaklara bizde baktık ama meriç o kadar sıkıldıki, sevmiyor zaten öle bi yerde kemerli bi vaziyette ya da önünde onu engelleyecek bi şeylerle durmayı vazgeçtik o yüzden, küçükken hamak salıncaklardan alcaktık onude sevmedi beyfendi, rahat olcak sıkılmaması lazım, örümceğe bile şu anda içine binmiyor bağırıyor, yan tarafındaki yükseltilere dışardan tırmanıp orda durmak istiyor:))) kanguruyuda sevmemişti off offf :))))) rahatına düşkün olcak belli

Meraba kızlar.dogumgününde gelen misafirlerimize hediye etmek için kutu hazırlıyorum.konsepti kendiniz de belirleyebilirsiniz.ben de ayarlayabilirim kutuyu konsepte göre keceyle yapıyorum.piyasadaki hazır kutuları kullanmıyorum.biraz daha ücretli oluyor ama sonucta 1 yas en degerli dogumgünü.kutu içeriği anahtarlık,buzdolabı süsü(magnet),özel isimli madlen çikolata ve seker hamuru kurabiye.facebook sayfama beklerim :) Dogumgünü konsepti ve kece.ankara içine seker hamuruyla pasta da yapıyorum.ücret konusunda oldukça uygunum bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…