- 7 Ağustos 2015
- 441
- 271
- 53
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Ilkini 9.hafta 2.sini 12.hafta öğrendim .Doktorunuz isin ehli ve cihazi da iyiyse hic yanilma olmuyorHamis anneler yorumlarınızı bekliyorum
Hay masallah ya 9.hafta baya erken :) peki kizmi erkekmi?Ilkini 9.hafta 2.sini 12.hafta öğrendim .Doktorunuz isin ehli ve cihazi da iyiyse hic yanilma olmuyor
Bizimde 3 aralıkta randevumuz var zaman geçsede bebişlerimizi görsek, banada ikili test için gittiğimizde %60 kız dedivalla bende ne kusma ne tiksinme hiçbir şey olmadı ama sanırım kız öyle hissediyorum :) kendini saklamazsa 3 aralıkta öğreneceğiz 16 haftalık olmuş olacak o zaman
Masallah canm kizi olacaklara kendim kadar seviniyorum inanki ya :)) bende bi ögrensem arrtikkkBizimde 3 aralıkta randevumuz var zaman geçsede bebişlerimizi görsek, banada ikili test için gittiğimizde %60 kız dedi
Sağlıklı gelsinlerde cinsiyeti hiç önemli değilMasallah canm kizi olacaklara kendim kadar seviniyorum inanki ya :)) bende bi ögrensem arrtikkk
Aynen öyle ama ben merak ediyorum elimde degil yani :)Sağlıklı gelsinlerde cinsiyeti hiç önemli değil
valla zaman da geçmiyor canım gün sayıyorum ne güzel sana yine olasılık vermiş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim de içime hep kız doğuyor ama rüyalarımda da erkek çocuk görüyorum kafam çok karışıkBizimde 3 aralıkta randevumuz var zaman geçsede bebişlerimizi görsek, banada ikili test için gittiğimizde %60 kız dedi
Bı haftalardaki tahminler kesin olmadığı için meraklanmaya devam :)Aynen öyle ama ben merak ediyorum elimde degil yani :)
Bende erkek hissediyorum çin -rus takvimide erkek diyorvalla zaman da geçmiyor canım gün sayıyorum ne güzel sana yine olasılık vermiş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim de içime hep kız doğuyor ama rüyalarımda da erkek çocuk görüyorum kafam çok karışık
Aynen cnmmm :) rüyalar hep erkekvalla zaman da geçmiyor canım gün sayıyorum ne güzel sana yine olasılık vermiş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim de içime hep kız doğuyor ama rüyalarımda da erkek çocuk görüyorum kafam çok karışık
Saolasın cnm çok şükür.. rabbim her iki ewladıda taddırmayı nasip etsin..Ay masllh cnm 1 kizdan sonra 1 oglus ne güzel :)
Kesin erkek o zaman. Rabbim sağlıklı sıhhatli versinBana da 12 hafta da kız 14 de erkeğe benziyor dendi yakında kesinleşir artık.
Benimde 1 oglum var ama sanki kesinlikle kizim olmaz gibi geliyor.. Ne bilim inanamiyorum sanki.. :)Saolasın cnm çok şükür.. rabbim her iki ewladıda taddırmayı nasip etsin..
Biz 10.haftadan beri bacak arasını net bir sekilde goruyoruz hic saklanmadı bebis valla en son 13.haftamda gittim yine bacak arasından gorduk hicbir cıkıntı yoktu erkek oldugunda zaten cıkıntı olusuyormus o haftalarNasıl yani nerden anlamıs ne diyor doktor
Ben çok bulantı kusma yaşadım hastanede bile yattım ve hala da kusmam bulantım bitmedi ama erkek :))) vede çirkinleştim diyebilirim. Herkes bebeğin kız mı diyordu düşünErkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç
15. Haftada söylenilen tahminler daha doğru oluyor Can'ım.Kızlar normalde devlet hastanesinde kontrollerimi oluyorum. Biliyorsunuz ki devlet cinsiyet işini zamana yayıyor 5 aya anca söylüyor. Cinsiyeti için özele gitçem nasipse kaçıncı haftamda gitsem öğrenirim ? Ona göre randevu almalıymışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?