Bebislerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniiiiz? Belirtileriniz nelerdi?

valla bende ne kusma ne tiksinme hiçbir şey olmadı ama sanırım kız öyle hissediyorum :) kendini saklamazsa 3 aralıkta öğreneceğiz 16 haftalık olmuş olacak o zaman
Bizimde 3 aralıkta randevumuz var zaman geçsede bebişlerimizi görsek, banada ikili test için gittiğimizde %60 kız dedi

Bizimde 3 aralıkta randevumuz var zaman geçsede bebişlerimizi görsek, banada ikili test için gittiğimizde %60 kız dedi
valla zaman da geçmiyor canım gün sayıyorum ne güzel sana yine olasılık vermiş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim de içime hep kız doğuyor ama rüyalarımda da erkek çocuk görüyorum kafam çok karışık

Bende erkek hissediyorum çin -rus takvimide erkek diyor

8. Haftadayım ama doktor randevum olduğunda 10. Haftada olacağım yine de doktor 16. Haftayı beklemem gerektiğini söylemişti sanırım o zaman netleşecek. Bende merak ediyorum ama sağlıklı olsun da ikisi de olur nasıl olsa ilk gebeliğim :)

Aynen cnmmm :) rüyalar hep erkek

Kızlar normalde devlet hastanesinde kontrollerimi oluyorum. Biliyorsunuz ki devlet cinsiyet işini zamana yayıyor 5 aya anca söylüyor. Cinsiyeti için özele gitçem nasipse kaçıncı haftamda gitsem öğrenirim ? Ona göre randevu almalıymışım

Erkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç
Ben çok bulantı kusma yaşadım hastanede bile yattım ve hala da kusmam bulantım bitmedi ama erkek :))) vede çirkinleştim diyebilirim. Herkes bebeğin kız mı diyordu düşün yani onlar hep batıl işte ben canlı örneğim

15. Haftada söylenilen tahminler daha doğru oluyor Can'ım.

Biz naz yapıyoruz teyzeleri bacaklarımız kapalı göstermiyoruz 24 de tekrar kontrolüm var bakalım gösterecekmiyiz 17. Haftadayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…