Bebislerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniiiiz? Belirtileriniz nelerdi?

Bence belirtilere takılmayın. Benim ıki hamileligimde birbirinden çok farklı geçti. Aş erdigim şeyler aldığım kilo. Ilki hep sağda ve yukarda duruyordu. Ikinci ortada sola yakın ve aşağıda. Ilkinde ekşi as erdim ikinci de tatlı. Ilkinde cildim guzellesmisti. Ikinci de çok bozuldu. Yine ilkinde her yerimden özellikle kalça ve basenlerimden kilo aldım ikinci de sadece karnım büyüdü. Sonuçta ikisi de Kız.

Amin cnm ya ama sanki kizim olmazmi gibime geliyor ya nedense..
Erik bulamadim cnm mevsimi degil ztn suan malesef ama cok canm istiyo (

Isin kotusu benmde aklima geldi simdi neyse.artikin zamani gelince kuzularla yeriz :) bende hep erkek.hissediyodum. hemde oyle yogunduki.rabbm bilir ama dedm kesn yanii. Ama artk hislerime guvenmem kiz oldugunu dyunca cok sasrdm

Kızlarr iyi akşamlarr... Geçen hafta doktorum kız dedi bacak arasını bile gösterdi.. ben hala erkek hissediyorum nedense kimisi kız ister erkek olur erkek isteyene kız olur... herşeyden önce rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin... ama ben niye hala erkel hissediyorum anlamış değilim.. acaba erkek istedim diyemiii
Bu arada benimde canımı çektirdiniz he :) nerden bulucaz erik :)

ben oglumda limonu tum yerdim,limonlu enginar olsun da yiyim diye aglardim resmen..
ben hicbir hamileligimde tatliya dusmedim,oglumda da kizimda da..
eksiye daha cok duskunlestim ikisinde de ama erik kizima ozel..
uyandigim gibi sabah ac karna erik yedim hep.
bide hayvansal gidalar iste..balik filan ne cok yedim oglumda,kizimda midem agzima geliyor yiyemiyorum..
onume tonlarca meyve koysunlar onu yiyim..
kirmizi et yedigimde tansiyonum oynuyor cok ilginc bu benim icin.
yoksa karnim sipsivri,goren erkek bebek diyor ama kiz..
oglumda tuylerim sIk cikardi kizimda zor uzuyorlar,agdalik olmasi 2-3 ayi buldu nerdeyse.

Oooo ay yapma ya :)) hayirlisi cnm bakalim yakinda görcez ögrencez ztn insallah :)

Benm zaten hemen hemen ayni geciyor oglumda daha fazla kusuyordum ve sivilcelenmemisdm..

Kiyamam ya kapatalim erik mevzusunu benimde hala aklimdan cikmiyo zaten dunden beri..
Senin ilk cocukmu? erkek istiyorum yazmissn.. Belli olmaz yanilabiliyorlarda ama kizsada ne guzel yaa oyy yerimm.. Bende kiz istiyorum haftaya senin bebis kiz dese dunyalar benim olur ama hayirlisiyla tabiki..
Bende oglumda erkek hissettm ve oglum oldu gercektende :) Allah gönlune gore versim canmm :)

Oda cok ilginc yani tuylenmede azalma
Olmasi.. Bende bi fark yok ama oglumda karnimda tuylenme olurdu ve cizgi olusmusdu karnim uzerinde.. Simdilik tuylenmede cizgide yok ama cikar belki daha.. Tüylenme ayni yani azalmada cogalmada yok yani.. Et onume gelirse yiyorum balik benimde hiic yiyesim gelmez.. Normaldede cok sevmem.. Ama meyve bende cok sik yiyorum hele portakal eksi eksi.. Ins kizdir

Deme yaa ist daym ben bulunur ama 100 tl mi bey gramiymis oda hehhe. Ben cok yogun erkek hissediyodum ama kiz istiyordm kiz oldugunu ogrenince hissi falan unuttum. :) yuzdelik verdi.mi doktor erkektr belki

Deme yaa ist daym ben bulunur ama 100 tl mi bey gramiymis oda hehhe. Ben cok yogun erkek hissediyodum ama kiz istiyordm kiz oldugunu ogrenince hissi falan unuttum. :) yuzdelik verdi.mi doktor erkektr belki
Bak bu kukusu dedi :) şeyini gördüğüne göre :)
Ben çok takıntı yaptım heralde çok istediğimden erkek hissediyorum.. doktor yanılmalarına falan bakıyorum :) çok fenayım çok

İlk çocuğum.. eşimde bende hep erkek istedik ve öyle hissettik.. kız olduğunu duyunca tabiki sevindik ama yine bi tarafımız buruk kaldı :)
İnşallah sanada güzelmi güzel bi prenses nasip eder rabbim

İlk çocuğum.. eşimde bende hep erkek istedik ve öyle hissettik.. kız olduğunu duyunca tabiki sevindik ama yine bi tarafımız buruk kaldı :)
İnşallah sanada güzelmi güzel bi prenses nasip eder rabbim
Amiiinnn sagol canm :))
İlkinde bende oglan istedim hissettm Rabbim gönlüme göre verdi, şimdide belki olur neden olmasın ki diyorumm :))
Güzel dileklerin için sağol.. Sizinde eminim dünyalar tatlısı prensesiniz olur.. Bidakinede oğluşunuz olur :)))

Canım sen ikili testi ne zaman yaptırıyorsun bende tam 13 bittigi gün gidicem hem cinsiyeti de öğrenirim

12. Haftada kız dendi. 16. Haftada erkek. Dün erkek olduğu netleşti. (Dört boyutlu ultrasona girdim.) Erken haftalarda söylenilen cinsiyet tahminlerinde yanılma olasılığı yüksek.

Canım sen ikili testi ne zaman yaptırıyorsun bende tam 13 bittigi gün gidicem hem cinsiyeti de öğrenirim
Benim belirtiler erkek yönünde simdilik.. Karnimda cizgi cikmaya basladi demin fark ettim.. Cokca ruya gormeye basladim ve tabirlerine bakdigimda hep erkek cocugu cikiyor.. Hayirlisi bakalim.. Tabiki yuzde yuz diye bisey yok ama insani etkiliyo haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…