Bebislerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniiiiz? Belirtileriniz nelerdi?

Mesela ilk sol tarafimda belli yerde ağrı vardı o yerdeymis kese sonra sağ tarafimda oldu ağrı hala sağ taraf aciyo:)
Bi sağ bi sol desene :)) ztn doğruluk payı yüksek olan bi durum değil bu sağ sol olayı.. Biri yazmıştı oğlu sağdaymış ve yine hamile kalmış ,yine sağ taraf ama kızmış :)) Herşey Allahdan

İlk bebeğim erkek.onu 11. Haftada ultrasonda öğrendim şimdi 6 yaşında. Şu an 5 aylık hamileyim,kızım olacak onu da 16. Haftada öğrendim.tüm belirtiler ikisinde de aynıydı bulantı kusma gibi. Tek fark kızda göğsüm büyümedi hiç,80di hala aynı. Oğlumda 95e çıkmıştı.
Bir de karbonat testini deneyin onda yanılan hiç olmadı. Köpürürse erkek,köpürmezse kız. Karbonatın üzerine idrarınızı dökün.

Benimde ilk oglum oldu şimdikini bilmiyorum.. Belirtiler aynı sayılır bulantı vesaire.. Bu seferki fark sivilce çıkması oglumda hiiiç yoktu.. Karbonat testi bende duymuşdm ama denemedim

Benim ilk gebeligim de hicbir hamilelik belirtisi yasamadim bulanti aserme vs. Sadece Ergenlikte cikmayan sivilceler hamilelikte cikti yuzumde cirkinlesmistim ogrendigimden beri hep sagda hissettim sagdaydi 12 haftalikken erkek dedi ve oglum oldu
Bu 2. Hamileligim bunu da hep sagda hissediyorum ama bu sefer cok bulantim var ve cildim duzeldi bunda baslarda asiri bir uyku hali vardi bakalim 3 hafta sonra 2 li test icin gidicem ogreniriz insallah

Bendede hic sivilce olmazdi simdi alnim sivilce dolu bakalim hayirlisi artik

14. Haftada %99 kiz denildi. Hep eksi yiyorum tatliyi agzima surmuyorum. Goguslerim buyumedi. Mide bulantm vs hic bir sorunumum yok :)

14. Haftada %99 kiz denildi. Hep eksi yiyorum tatliyi agzima surmuyorum. Goguslerim buyumedi. Mide bulantm vs hic bir sorunumum yok :)
Darisi basima insallah canm ya :) benim bulantim var ama eksi canm istiyo hele yesil erik cok canm istiyo Ya.. Ins kizim olur

Amin cnm ya ama sanki kizim olmazmi gibime geliyor ya nedense..
Erik bulamadim cnm mevsimi degil ztn suan malesef ama cok canm istiyo (
Isin kotusu benmde aklima geldi simdi neyse.artikin zamani gelince kuzularla yeriz :) bende hep erkek.hissediyodum. hemde oyle yogunduki.rabbm bilir ama dedm kesn yanii. Ama artk hislerime guvenmem kiz oldugunu dyunca cok sasrdm

Isin kotusu benmde aklima geldi simdi neyse.artikin zamani gelince kuzularla yeriz :) bende hep erkek.hissediyodum. hemde oyle yogunduki.rabbm bilir ama dedm kesn yanii. Ama artk hislerime guvenmem kiz oldugunu dyunca cok sasrdm
Kiyamam aklina getirdim demi (
Sende kesin düsnünmssndür hic bi sikayetim yok bulanti filan.. Kesin erkek olur diye :)
Ben oglumda hep erkek hissettm yanilmadim ama simdikinde hiiic his yok bende :)

Amin cnm ya ama sanki kizim olmazmi gibime geliyor ya nedense..
Erik bulamadim cnm mevsimi degil ztn suan malesef ama cok canm istiyo (
Isin kotusu benmde aklima geldi simdi neyse.artikin zamani gelince kuzularla yeriz :) bende hep erkek.hissediyodum. hemde oyle yogunduki.rabbm bi
Kiyamam aklina getirdim demi (
Sende kesin düsnünmssndür hic bi sikayetim yok bulanti filan.. Kesin erkek olur diye :)
Ben oglumda hep erkek hissettm yanilmadim ama simdikinde hiiic his yok bende :)
Olsun yaa eksi.olan ne varsa.yoyesm geliyor zaten :) benmde rahat gecio diye kiz sandm. Ama sonra annem bende yasadklarini anlatti ayniydi belirtiler ordan umtlanmistm.rabbm.gonlune gore versnn

Benim annemde bende hep yesil erik asermis bendede simdi oyle bende o yuzdenkizmi acaba diyorum bulanti cok ama bende.. Gerci annemdede oyleymis

Benim annemde bende hep yesil erik asermis bendede simdi oyle bende o yuzdenkizmi acaba diyorum bulanti cok ama bende.. Gerci annemdede oyleymis
Kisine gore degisiyor ama niye olmasin. Annemn hamileligi rahat geciyomus bendeyken. Sukur benmde oyle. Merk ettm seninkinide simdi :)))

Kisine gore degisiyor ama niye olmasin. Annemn hamileligi rahat geciyomus bendeyken. Sukur benmde oyle. Merk ettm seninkinide simdi :)))
Keske benimde rahat gecse ama yok malesef bulanti cok zorluyo (
Ama hayirlisiyla ins kizdir :) ogrendgm an yazarim canm :))

benim 11. haftada doktorum bebek kiza benziyor,sanirim nub diye bisey varmis oyle tahmin yurutmustu.
15. haftada baska bi doktorda yine ayni seyi soyledi,kiz bu narin bi bebek olcak dedi.
22. haftada kesinlesti tabi,kiz

ben midem yana yana yesil erik aserdim ilk 3 ay,et gormeye tahammul edemedim varsa yoksa sut urunu..hala da oyleyim.
normalde kofte vs. affetmem,ogluma hamileyken cok et yedim ama kizimda agzima suremiyorum.

Keske benimde rahat gecse ama yok malesef bulanti cok zorluyo (
Ama hayirlisiyla ins kizdir :) ogrendgm an yazarim canm :))
Bende bu ara ac karnina demir ilaci aliyorum o bulandiriyor aslnda. Ilerleyen zamanlarda normale.donersn i saallah. Bekliyorum haberini :)

13 haftada öğrendim erkek . yüzüm çok sivilce oldu . çoğu şeyden tiksiniyordm sürekli kusuyordum . hep halszdim

Benimde canm daha cok eksi seyler istiyor ama etden öyle aman aman bi tiksinmem yok yani olsada olur olmasada.. Yiyebilyiorm yani önüme geldiginde.. Yogurtda baya yiyorum yemegin yaninda filan.. Cok sivilcilendm ama erkek bebek bekliyeenlerde cok sivilceleniyor bakalim :)

Terminim var haftaya merakdan catlamazsam iyi.. 13 haftalik olcak bisey söyler illa insallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…