Bebislerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniiiiz? Belirtileriniz nelerdi?

benimde sağ tarafımda kist olduğu için bebek sola kapak attı kızlar 10 haftalık henüz bende çok meraklıyım bu konuda

Erkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç
Ben ona pek inanmıyorum canım benim ogullarimda 3 4 ay mide bulantısı ve iştahsızlik vardı. Gönlünden geçen olur inşallah

Erkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç
Cnm hic mi olmadi bulantin kusman ben de 3gun onceye kadar vardi bulanti ve tiksinme birden kesildi istahim da acildi iyice bi sıkıntı yoktur InsAllah bu arada 9+3gunluguz

K kizim06 canim seninkinin cinsiyet daha belli olmadimi? Kuzum sende benim gibi ücüncü ve Kiz istiyordun dimi? Bana nasip olmadi ama Rabbim insallah senin gönlüne göre verir..
Buarada hicbi belirti sagda solda olmasi vs.. (Benim ilki sagdaydi ikinci tam ortada ücüncüde tam solda.. ). kesinlikle cinsiyetlee alakasi yok benim ücüncü Erkek ve ücüde birbirinden farkliydi..
Allahim herkesin gönlüne göre versin insallah..

Ben solda hissediyorum ve çok sivilcelendim ve tüylenme çok az bulantim çok azdı 11.haftada ve 12 de kız dedi kesinleşmesi için 16 yi bekliyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Caniiimmm evet kız çok istiyorum ama nasip bakalım Aralık gibi belli olur cinsiyeti...iyi dileklerin için çok teşekkürler....

11 haftalikken kıza benziyo ama çok hareketli kızlar böyle erken hareketlenmez dedi bizi ortada bıraktı nub teorisine göre erkek kusma falan yok denecek kadar az bulantim aksama dogru basliyo hiç tatlı yemiyorum ama cok sivilcelendim gerçi doktor 3. Adet zamanına geliyosun normaldir dedi zaten yagli

Ben de göbeğin altında kahverengi çizgi varsa erkek yoksa kız diye biliyorum. Cinsiyeti belli olanlar yazabilir mi bu durumu? Çizgi var mı yok mu?

Benimde yoktu kızımda . O Nasıl bişey haberim bile yok. Şimdide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…