- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Vajinalsa farklı diyorlar ama bilemedim :)Hayirlisi olsun :) ama sag sol olaYina pek inanmiyorum ben yaaa :) tabi arada tutar ama hepde tutacagni sanmiyorum.. :) isime gelmedi daha dogrusu haha :)))
Bide benim okudugum aslinda ultrasonda sagdaysa kiz soldaysa erkek diye bilyiorum..Canim tahmin edeyim bence erkek :)
Benimde nötr . Duygu sıfır . Hissedenlere özemiyorumIcimden gercekten hic birsey gecmiyor nedense :)
Ben ona pek inanmıyorum canım benim ogullarimda 3 4 ay mide bulantısı ve iştahsızlik vardı. Gönlünden geçen olur inşallahErkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç
Cnm hic mi olmadi bulantin kusman ben de 3gun onceye kadar vardi bulanti ve tiksinme birden kesildi istahim da acildi iyice bi sıkıntı yoktur InsAllah bu arada 9+3gunluguzErkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç
Herkeste belirti farklı diyorlar ama hayırlısı bakalımBende hep solumda hissediyorum ve alnimda sivilceler olusdu.. Cokkk merak ediyorum yaaaa ögrensem artikkk :)
Caniiimmm evet kız çok istiyorum ama nasip bakalım Aralık gibi belli olur cinsiyeti...iyi dileklerin için çok teşekkürler....K kizim06 canim seninkinin cinsiyet daha belli olmadimi? Kuzum sende benim gibi ücüncü ve Kiz istiyordun dimi? Bana nasip olmadi ama Rabbim insallah senin gönlüne göre verir..
Buarada hicbi belirti sagda solda olmasi vs.. (Benim ilki sagdaydi ikinci tam ortada ücüncüde tam solda.. ). kesinlikle cinsiyetlee alakasi yok benim ücüncü Erkek ve ücüde birbirinden farkliydi..
Allahim herkesin gönlüne göre versin insallah..
13+1 de kızım olacağını öğrendim. Sürekli ekşi ve tuzlu aşerdim. Güzelleştim. Kalçalarım kocaman oldu :).Hamis anneler yorumlarınızı bekliyorum
Güzelleşende oluyo demekki :) çoğu kız annenin güzellgni alır diyolar ya :)13+1 de kızım olacağını öğrendim. Sürekli ekşi ve tuzlu aşerdim. Güzelleştim. Kalçalarım kocaman oldu :).
Bende yok kız dedi yüzde seksenBen de göbeğin altında kahverengi çizgi varsa erkek yoksa kız diye biliyorum. Cinsiyeti belli olanlar yazabilir mi bu durumu? Çizgi var mı yok mu?
Ayyy iyi ne güzel kırmamış seni bak :)))Eşim kızıma hamileyken çok güzelsin harikasın bugün ne kadar güzelleştin sen falan diyoduuydurmuş deli. Şimdi çok çirkinleşmiştin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?