bebişlerr kaç gram

elma xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
563
4
96
44
Edirne
kızlar selamm!! merak ettim kaçıncı haftanızdasınız bebişiniz kaç gramm bilenlerr yazarsanız sevinirim birazda biz bilgi sahibi olalım dimi yaa gelişimleri normalmii?fisfisfisen azından fikir olur..

Ben en son 19 bucuk haftalikken gitmistim bebegim 307 gr di.

Bence birde boylarini yazsin hanimlar daha iyi olur.Benim bebisin boyunu ultrason resimlerinden baktim doktor demedi ama bilmiyorum dogrumu ? 16 bucuk santimde boyu vardi askiminn.

Selam kızlar,
benim oğluşumda 20+3 ken 354 gram -23 cm di.şimdi biraz daha büyümüştür:)ne kadar hızlı büyüyorlar.maşallah

bu arada ben yazmayı unutmuşum 19+4 ken ağırlığı 332 gr boyu 22cm. sizinde yazdıklarınıza bakılırsa benimki kısa boylu şişman bişi olucakk

SImdi bakiyorumda demekki benim askimin boyu tam yazilmamis bastan popoya kadar olan kizmiydi sanirim.Ay neyse bir dahaki randevuya herbirsyeini sorucam ayol aaa deli oldum :))

ben de buğün gittim bebişim 20 haftalık kilosu 320 gr boyunu bilmiyorum yanlız yanlız başının boyu 19 cm onu söyledi

kızlar bana bi konuda yardım edermisiniz şu herkesten duyduğum ayrıntılı ultrason merak ediyorum kaçıncı haftada yapılıyo benim iki doktorumda böyle bişeyden bahsetmedi geç kaldımmı acaba bide nasıl oluyo şu ayrıntılı ultrason yani nasıl yapılıyo bebeğin neyine bakılıyo

canım geç kalmış sayılmazsın
bana 23. hafta yapacak dr
20-26 haftalar arası biliyorum ben

Ay benimde hic doktorum demedi birde ayrintili ultrason yapalim diye.Tuh sonraki randevumda 26 bucuk haftalik oluyo.Ne ise yariyo yani zorunlu hallerdemi yapiliyo yoksa herkesin yaptirmasi gereken bir olaymi?

Günaydin Kizlar Ewt şu Ayrintili Ultrason Hakkinda Benimde Doktorum Bişi Demedi Bilgisi Olan Yada Yaptiran Varsa Bizide Aydinlatsin Lütfen Bizde Doktorlarimizi Ariyalim

Kizlar Ben 21. Haftamda Yaptirdim Yaklaşik 40 Dk Süren Bi Işlem
Doktor Tek Tek Bebeğin Tüm Iç Ve Diş Organlarini Inceliyo Renkli Doppler Ile Kan Akimlarinin Nasil Olduğuna Damarlarina Bakiliyo Hatta 4 Boyutluda Bebişinizin Yüzünü Bile Görüyosunuz Kizlar
Bu Bebek Için Yapilan Son Tarama Testiymiş O Yüzden Herkesin Yaptirmasi çok önemli Dedi Doktorum
Ihmal Etmeyin Derim

Selam kızlar,
ben de bu cuma ayrıntılı ultrason yaptırıyorum.Hatta cd kaydını da alıcam doktorumdan.Daha sonra evde izlemek için:))

Biz De Kaydettirdik Cd Ye Kizlar özledikçe Izliyorum Bebişimi
Bi De 4 Boyutlu Fotoğraflarimiz Var
Hergün Bakiyorum Güzeller Güzeli Kizima

anneciklerimm benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederimm,,cuma günü için doktorumdan randevu aldımm..bende istiyecem bakayım şu ayrıntılı ultrasondan geç kalmadığımı duyunca sevindim..şimdiden çok merak ediyorum sonucu ALLAH yardımcımız olsun..öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…