bebişlerr kaç gram

günaydın kızlar.valla özel bişeyler yediğim yok ama bende anlamadım nasıl bu kadar olduğunu.ceviz fındık fıstık yiyorum ama onlarıda abartıya kaçmadan.pekmez içiyorum arada.hergün en az 2 bardak süt içiyorum.(eşim zorla içiriyor:)) doğuma kadar bu hızla kilo alırsa nasıl doğurcam diye kara kara düşünmeye başladım valla:)kilosuda çok önemli değil kızlar sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil bence

sagol zeliscim , saglıklı olsunlarda bı sekılde cıkarlar ınsallah:) sen ne yapıyorsan bu sekılde devam et bence. vcalla bak yıne masallah dıyelımde nazar olmayın:)

benım oglum 24 haftalıkken 800 gramdı doktor 1 hafta önce gelişiyor demişti bakalım bu ay ne diyecek

:uhm:klava:kızlar her kontrolümde diyorum doktora, kızımın boyu ve kilosunu ne dese beğenirsiniz tam olarak ölçüm yapılmayıp tahmini bir kilo söylüyo kızımın kilo sunu değil yani boyunuda aynı şekilde aklım ermiyooCADIARZU

kızlar bugün doktora gittim 25+3 ken kızımın 680 gr olduğunu öğrendim. Açıkçası biraz moralim bozuldu bana az gibi geldi internette bu hafta 800 gr gibi bir rakam yazıyordu. Fakat doktorum gayet normal dedi herkez 4,5 kg çocuk doğurmaz sende minyonsun dedi. İyide benim merak ettiğim aldığım 10 kg nereye gidiyor hiçmi kızıma yaramıyor.

bizimde dün kontrolümüz vardı bebişim normalde 27+2 günlük ama 2.5 hafta önden gidiyor kilosu 1407 gr boyu da 38.5 cm di canım oğluşumun benim

bende pazartesi günü gitmiştim dr 27+3 ve 1 kilo olduğunu söyledi
zuzu m maşallah yani seninki 4 kilo olacak galiba

bugün kontrolümüz vardı 27 haftalığım 1 kg olmuş oğlumuz kıpır kıpırdı maşallah...

canım benım bende 25 haftalıgım benımde bebıs 700 gr benımkı de normal dedı

sen moralını bozma beslenmene dıkkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…