bebişlerr kaç gram

Annesinin biricik aşkı kızı 20+3 ken tam tamına 344 gr 23cm 25mm di. Annesi yer onu büyücekde kocaman olcak inşallah

kızlaaarrr dün doktordaydım benim kurbağacık 514 gr olmuşşş ayy bide dilini çıkardı bize çıldırdım görünce yaa şimdi ne kadar hoşuma gitti büyüyünce aynı şeyi yaparsa zoruma gider herhalde.. yerim ben onun dilini yaa

slm arkadaşlar bende cumartesi ayrıntılı ultrasona girdim.22+4 günlükken 23+3 günlük görünüyor.minik kuşum 596 gram 29 cm.bide fotoğraf çektirelim dedik vesikalık suratını buruşturdu ağlayacak gibi oldu.elinide yüzüne kapadı.yinede bi fotosunu çektirebildik.

21.haftada gitmiştim 480 gr dı şimdi 23. haftaya girdim .ama suyum çok azmış kızlar ya kafayı yiyecem bu 3. doğumum olacak 3de de su proplemi yaşadım elimden bardak düşmüyor ama hep susuz hep susuz deli olacam.

eveeet slm kızlar sonunda bizde gördük şu 4 boyutluyu ve aldık boyumuzun ölçüsünü biraz pahalıya mal oldu ama değer bebeğime en azından doktor bazı şeyler için kesin konuşuyo sağlıklı olduğunu duyunca bi ohh çektim 24+4 te 640 gramdı benim kurbağcık boyuda 28 cm olmuşş yüzünü gördüm dudakları ve burnu aynı babası hayırlısıyla bide sağlıkla doğduğu günü görsem.. bide şunu öğrendimki özel hastaneler adamı tavuk gibi yoluyo...

Günaydın kızlar,
ben de en son 24+4 te gittim doktora..oğluşum 790 gram ve 32 cm di.sanırım bir dahaki gidişime 1 kiloyu bulur hepinize sevgiler..

23+6 da gittim dr a oğluşum 635 gr. dı boyunu ölçemedik,eciş bücüş duruyodu,
ve parmağını emiyodu,
çok güzel bir pozunu çektik,kalkık burunlu alnı babası gibi geniş ve elmacık kemikleri de aynı benn:) çok yakışıklı benim kuzum maşallah

benim kızım sanırım biraz tombiş olacak:) 24+5. günde (cumartesi günü) 811 gr mmış. şöyle önceki yazılanlara baktımda aynı haftada hiç bu kadar kilolu olan yok sanırım.

selam kızlar benim oğluşumda bugünde ayrıntışlı ultrasona girdik 24 hafta 4 günlük 773gr allah cümlesini nazardan korusun sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

He valla zelis ne yiyonki bebis boyle tombik.Hemde topu topu 5 kilo almissin.Yav nasil oluyor bu benimki kuru birsey olucak galiba bakalim 2 hafta sonra kontrolum var yazarim buraya.Bu arada masallah diyek nazar olmasin.Evet zelis tavsiyelerini bekliyoruz cinim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…