- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
maşallah canım, kilosu çok ii
inşallah sağlıkla doğarlar da...
Selam kızlar,bugün son doktor kontrolüm vardı,oğluşum 3600 olmuş:) 52 cm de boyu kuzucuğumun...
Selam kızlar,bugün son doktor kontrolüm vardı,oğluşum 3600 olmuş:) 52 cm de boyu kuzucuğumun...
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar..çok heyecanlıyım:) sabah 06.30 da hastanede olucaz..07.30 da ameliyethaneye alıcaklarmış..düşünmemeye çalışıyorum ama inanılmaz heyecan var.benim için dua edin..
Allah yardımcın olsun canım.bebişini kucağına alır koklaya koklaya evine gelirsin inşallah
benim oğluşumda maşallah 3 kilo olmuş teyzeleri valla.doğuma kadar 250 gr daha alabilir dedi dr.hayırla sağlıkla bi doğsunlarda besleriz biz onları dimi.
canlarım benim kızım da 3400 gr olmuş
2 gün sonra kavuşacağım
herhalde 3500gr felan olur meleğim
sağlıkla gelsinler...
canlarım benim kızım da 3400 gr olmuş
2 gün sonra kavuşacağım
herhalde 3500gr felan olur meleğim
sağlıkla gelsinler...
ay canim benim ya senin cok az kaldi. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Benden daha tik yok. senin dogum yaptigin gün ben daha doktora kontrole gidicem.
Bende artik bayagi merak etmeye basladim, benim oglusumun rahati yerinde galiba, denilen tarihten önce gelmeye niyeti yok galiba.
Bak sana ne sorucam bazi hastanelerde internet sayfalarinda yeni dogan bebeklerin resimlerini yayinliyorlar, senin dogum yapacagin hastanede böyle birsey varmi? o zaman kizini görebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?