bebişlerr kaç gram

Selam kızlar,bugün son doktor kontrolüm vardı,oğluşum 3600 olmuş:) 52 cm de boyu kuzucuğumun...

maaşallah canım oğluşuna,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,cuma gunuydu yanlış hatırlamıyorsam az kaldı

Selam kızlar,bugün son doktor kontrolüm vardı,oğluşum 3600 olmuş:) 52 cm de boyu kuzucuğumun...

maşallah ALLAH NAZARLARDAN saklasın canım senin oglan benim kızı geçmiş maşallah sağlıklı dogsunlarda zayılıgı yada tombullugu önemli degil a.s. ama senin oglan benim kızdan önce gelecek

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar..çok heyecanlıyım:) sabah 06.30 da hastanede olucaz..07.30 da ameliyethaneye alıcaklarmış..düşünmemeye çalışıyorum ama inanılmaz heyecan var.benim için dua edin..

canım dualarımız senınle,hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah

Allah yardımcın olsun canım.bebişini kucağına alır koklaya koklaya evine gelirsin inşallah
benim oğluşumda maşallah 3 kilo olmuş teyzeleri valla.doğuma kadar 250 gr daha alabilir dedi dr.hayırla sağlıkla bi doğsunlarda besleriz biz onları dimi.

maaşallah oğluşuna canımsağlıkla kucaklarımıza alalımda bız daha çok kılo aldırırız inşallah

bizde şimdi 37 hafta 4 günlüğüz 3kg16gr dedi doktorumuz sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsunlarda kilo alınır allah kolay doğum nasip etsin cümlemize şafak 15

canlarım benim kızım da 3400 gr olmuş
2 gün sonra kavuşacağım
herhalde 3500gr felan olur meleğim
sağlıkla gelsinler...

Koalayım cok az kaldı kavuşmana..geri sayım başlamış..heyacanla bekliyorsundur şimdia.s
bende dr dan henüz tam bir tarih alamadım :çok üzgünüm: dr a tekrar çrş sabah gideceğim durumuma göre ya prş yapıcam ya pzt si dedi:uhm:

canlarım benim kızım da 3400 gr olmuş
2 gün sonra kavuşacağım
herhalde 3500gr felan olur meleğim
sağlıkla gelsinler...

ay canim benim ya senin cok az kaldi. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Benden daha tik yok. senin dogum yaptigin gün ben daha doktora kontrole gidicem.
Bende artik bayagi merak etmeye basladim, benim oglusumun rahati yerinde galiba, denilen tarihten önce gelmeye niyeti yok galiba.

Bak sana ne sorucam bazi hastanelerde internet sayfalarinda yeni dogan bebeklerin resimlerini yayinliyorlar, senin dogum yapacagin hastanede böyle birsey varmi? o zaman kizini görebiliriz.

Kızlar ben bugün doktora gittim kızım 3214 gr çıktı. ama yanında +,-803 gr yazıyor. doktoruma sordum bu kadar hata payı olur mu diye +,-400 olabilir dedi. Sinir oldum ya ne biçim tahmin ediyor şu ultroson denilen cihaz. Bide geçen hafta 2800 dü bir haftada 400gr alabilirmi ki bebek kafam karıştı iyice. Birde doğruysa daha 2,5 hafta var biraz daha alır o zaman nasıl doğururum artık orası beni korkutuyor.

canım benim sen de iyi haberlerle gelirsin inşallah perşembe günü
benim doğum yapacağım hastanede ne yazıkki öyle bir uygulama yok
ama en kısa zamanda bebişimin resmini eklicem kendim ekleyemezsem eşime ekletirim
sağlıkla gelsin meleklerimiz...

Ay bugun sok oldum kizlar 3 cm acikligim varmis sancilarimda cikti doktor dinlenmezsen heran dogurursun dedi.Allah bebegimin kilosu iyi suan 3100 gr olmus. hafta daha idare etsem kizim 3400 dogucak insallah.Bakalim heyecan basti beni yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…