- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
canlarımmm
bugün gördüm meleğimi 36+5 de
3100 gr çok şükür
ve sezeryan günümüz belli oldu 10nisanda kavuşuyorum bebişimeeeee
Oh masallah canim senin bebek 3500 gr kesin olur.Gununde kesinlesmis Allah yardimcin olsun canim.Hayirlisiyla kizina kavusursun insallah..
kızlar merhaba!! ya aranızda 36+5 ler gördüm çok. c.tesi kontrolde bende öyle çıktım. ama şu ana dek 10 mayıstı doğum tarihi tüm verilere göre, dolayısıyla bende mayıs anneleri bölümünde yazışıyordum. ama son ultrasaonda 28 nisan çıktı. ya ben yoksa nisanda mı doğurucaaaammm??? tırsmaya başladım iyice:uhm:kafamçokkarıştı ama birde diyorlar ki son adet tarihin önemliymiş bebeğin doğum tarihinde. sizlerin son adet tarihleri nedir arkadaşlar bi yazarsanız çok sevinicem. benim 4 ağustostu.. hepinize sevgilera.s.
kızlar merhaba!! ya aranızda 36+5 ler gördüm çok. c.tesi kontrolde bende öyle çıktım. ama şu ana dek 10 mayıstı doğum tarihi tüm verilere göre, dolayısıyla bende mayıs anneleri bölümünde yazışıyordum. ama son ultrasaonda 28 nisan çıktı. ya ben yoksa nisanda mı doğurucaaaammm??? tırsmaya başladım iyice:uhm:kafamçokkarıştı ama birde diyorlar ki son adet tarihin önemliymiş bebeğin doğum tarihinde. sizlerin son adet tarihleri nedir arkadaşlar bi yazarsanız çok sevinicem. benim 4 ağustostu.. hepinize sevgilera.s.
benim kızım babsının prensesibugün 3408gr olmuş teyzeleriii a.s.:teytey: 9 gün sonrada dünyaya gelecek
benim kızım babsının prensesibugün 3408gr olmuş teyzeleriii a.s.:teytey: 9 gün sonrada dünyaya gelecek
kızlar teşekkür ederim. sanırım şunu anladım 20 temmuz falansa son adet tarihi olan 10-12 nisan da sezeryan günü falan demişsiniz, ben de nisan sonu mayıs başı gibi falan doğurucam sanırım.. bu c.tesi şu nts için gittiğimde doktorumdan kesin bir bilgi almalıyım!! anlaşıldı!ben bu işin içinden çıkamıycam :icecream: hepinize sevgilera.s.
bizim bebişimiz de 2700 gr olmuş teyzeleri
bugün de gün aldık
17 nisanda meraba diyecek hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?