bebişlerr kaç gram

canlarımmm
bugün gördüm meleğimi 36+5 de
3100 gr çok şükür
ve sezeryan günümüz belli oldu 10nisanda kavuşuyorum bebişimeeeee

canlarımmm
bugün gördüm meleğimi 36+5 de
3100 gr çok şükür
ve sezeryan günümüz belli oldu 10nisanda kavuşuyorum bebişimeeeee

Oh masallah canim senin bebek 3500 gr kesin olur.Gununde kesinlesmis Allah yardimcin olsun canim.Hayirlisiyla kizina kavusursun insallah..

Oh masallah canim senin bebek 3500 gr kesin olur.Gununde kesinlesmis Allah yardimcin olsun canim.Hayirlisiyla kizina kavusursun insallah..

sağol cnm benim
işte yolun sonuna geldik ya da güzel bir başlangıca
hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi de kilo çok da önemli değil
sen nasılsın atlattın mı rahatsızlığını...?

kızlar merhaba!! ya aranızda 36+5 ler gördüm çok. c.tesi kontrolde bende öyle çıktım. ama şu ana dek 10 mayıstı doğum tarihi tüm verilere göre, dolayısıyla bende mayıs anneleri bölümünde yazışıyordum. ama son ultrasaonda 28 nisan çıktı. ya ben yoksa nisanda mı doğurucaaaammm??? tırsmaya başladım iyice:uhm:kafamçokkarıştı ama birde diyorlar ki son adet tarihin önemliymiş bebeğin doğum tarihinde. sizlerin son adet tarihleri nedir arkadaşlar bi yazarsanız çok sevinicem. benim 4 ağustostu.. hepinize sevgilera.s.

canım benim
benim 18 temmuz son adet tarihim
sezeryan tarihim de 10 nisan nasipse
umarım yardımcı olabilmişimdir....

Canim hepimizin genelde yani normal dogum tarihleri hep son adet tarihine gore hesapli.Yani seninkinede bakilirsa 10 mayis gibi gorunuyo ama.Suda var gec dollenme olabiliyo yani sen adet olduktan bayagi sonra yumurtlamis oluyorsun.Haliyle bebek gec gelisiy zamanda dogum tarihi ileri bir tarihe gecebiliyo.Ama seninki tersine dogumun erkene geliyo.Demekki bebegin ilerden geliyo gelisimi.Yani cabuk buyuyo.Yada bak seyde olabilir ustune gormus olabilirsin.Yani hamile kalmissindir ama adet gormussundur.Benim arkadasimin oyle oldu.Ilk basta baska bir tarih verdiler dogum icin sonra bebegin olcumlerine bakinca daha onceden hamile kaldigini ve ustune adet gordugunu anladilar ve o yuzden son adet tarihine gore degil ultrason oldulerine gore bebegin dogum tarihini verdiler.Ve bebek 11 haftalikken birden 13 haftalik oldu.Simdi geldi aklima bence seninde boyle birsey olabilir canim.Biraz karisik oldu ama umarim yardim edebilmisimdir.a.s.

canım benımde son adet tarıhım 20 temmuz ve sezeryan tarıhım 12 nısan

kızlar çook sagolun ya sağlıklı olsunda bebişler zayıf olsada olur evet bizim kız biraz annesine çekmiş tombiş gerce ben 2400 gr dogmuşum ama annesinin şimdiki haline çekmiş valla :teytey: inşallah sizin bebişlerde kilo almaya devam eder tom biş sağlıklı olurlara.s.

Kooalayım ,prm.öznur bebişlerinize maşallah canım..
tombik tombik olacaklar desenize..şöyle boğum boğum,ısırmalık :teytey:

Annesinin biricik kızı bugün (36+3) 2780 gr dı bu gidişle 3 kiloyu geçer herhalde artık kilosu falan önemli değil sağlıklı bir şekilde yavrumu kucagıma alıyımda başka birşey istemiyorum. Zaman yaklaştıkça korkularım artıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar teşekkür ederim. sanırım şunu anladım 20 temmuz falansa son adet tarihi olan 10-12 nisan da sezeryan günü falan demişsiniz, ben de nisan sonu mayıs başı gibi falan doğurucam sanırım.. bu c.tesi şu nts için gittiğimde doktorumdan kesin bir bilgi almalıyım!! anlaşıldı! ben bu işin içinden çıkamıycam :icecream: hepinize sevgilera.s.

canım benimde son adetim 5 ağustos aramızda bir gün var
bizimde nisan sonu mayıs başı arası gelecek inş meleklerimiz:teytey:

bizim bebişimiz de 2700 gr olmuş teyzeleri
bugün de gün aldık
17 nisanda meraba diyecek hepimize inşallah

26 martta gittim en son banada en son 17 nisan dedi ve hala ters dönmemiş 3059 gr olmuş bebişim yarın yine nst için gidecem bakalım dönmüşmü canımı sıkmaya başladı bu .hayırlısı olsun .ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…