bebişlerr kaç gram

Bende Bugün Gittim Doktora, 37+6 Da 3300 Gr Prensesim. Hepimizin Bebişlerine Maaşallah:)
Allah Kismet Ederse 8 Nisan Sali Günü Saat 10:30 Da Kavuşucam Meleğime..
Allah Hepimize Sağlikla Doğurmayi Nasip Etsin...

bende dün gittim dr 34+5 de 2870gr sezeryanla 25 nisanda doğum olacak ozaman kadar daha alır herhalde...

Oh benim kizim ac kalsin kilo alamasin ama sizin prensler prensesler ohhh yesin icsin yatsinlar :roflol:

Saka bir yana masallahiniz var kizlar benim kuzum iri dogmasin sekerden dolayi diyet yapiyorum ama gel gorki birakin iri dogmayi kuzum zayif ve minik dogacak bu gidisle.Yokmu bunun ortasi yaaa :))

kızlar bende cumartesı gıttım ,maaşallah oğluşum tam 36 haftalık ve 3084 gr

maşallah canım,benim oğluşum 37+2 de o kilodaydı.seninki biraz daha tombik olucak maşallah..ben de çarşamba son kontrolüme gidicem.bakalım ne kadar olmuş.cumada doğumum var zaten.şöyle 3300 falan doğsa çok güzel olur:))

saol canım benım oğlan bıraz onde gıdıyor,ama senınkıde maaşallah bence doğuma kadar 3300 rahat olur

aynı dert bendede var anniş adayı.iri olmasın, önden gelişiyor derken kızımın kilo alması durdu.bugün gittik doktora 37. haftada 2531 gr geldi off ya çok sinir oldum.zayıf olacak bebeğin dedi dr.önceleri kilolu olacak diyordu.şeker yüzünden diyet yaptık bebişim ufak kaldı.moralim bozuldu ya.

banada 3 kilo doğar diyor.neyse ne yapalım.dr rahatlatmak içinmi söyledi bilmiyorum ama zayıf olan bebkler daha hızlı gelişir dedi.artık kendimi öle avutayım:)

Önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması kızlar..Zayıf doğsalar bile biz onlara sonra kilo aldırırız:)

kizlar icinizi ferah tutun ha anne karninda ha dogumdan sonra ne fark eder allah kismet ederse biz onalri zaten tosuncuk yapcaz sutumuzle o yuzden kac kilo dogdugu onemli degil. asil onemli olan saglikli dogmalari....

Evet canim ya hic sorma bende cok gicik oluyorum iri dogucak dedi kadin diyet yaptik simdide 3 kilo dogsa iyidir diyorum ( bu ne yaman celiski anlamadim gitti.Yokmuydu bunun bir orta yolu hayret birsey kuzum 3 kilocuk olucak belki daha az.Biz iri olmasin dedik ama bu kadar zayif kucuk olsun demedik yani :çok üzgünüm:

Ay kizlar yani nisan anneleri olarak hepimiz nerdeyse cok ideal kilolalar aldik hatta kilolarimizla ovunduk ama gelin gorunki bebislerimiz zayif yavvv sinir oluyorum valla.klava:

Valla hiç esirgemedim 22 kilo aldım Allah'tan hamile kalmadan önce 43 kiloydum.Ama benim bebeğimde zayıf 38+0'yım 2800 kilo bebeğim.işte sanırım doğuma kadar 3 kilo olur diye düşünüyorum ve umuyorum.

Valla hiç esirgemedim 22 kilo aldım Allah'tan hamile kalmadan önce 43 kiloydum.Ama benim bebeğimde zayıf 38+0'yım 2800 kilo bebeğim.işte sanırım doğuma kadar 3 kilo olur diye düşünüyorum ve umuyorum.

Canim sen yedigin halde bebegin kilo almamis yaa

demekki bizim beslenmemizle ilgisi yok bebeklerinin kilosu

O zaman tek secenek kaliyo yapi meselesi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…