- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
kızlar bende cumartesı gıttım ,maaşallah oğluşum tam 36 haftalık ve 3084 gr
maşallah canım,benim oğluşum 37+2 de o kilodaydı.seninki biraz daha tombik olucak maşallah..ben de çarşamba son kontrolüme gidicem.bakalım ne kadar olmuş.cumada doğumum var zaten.şöyle 3300 falan doğsa çok güzel olur:))
Oh benim kizim ac kalsin kilo alamasin ama sizin prensler prensesler ohhh yesin icsin yatsinlar :roflol:
Saka bir yana masallahiniz var kizlar benim kuzum iri dogmasin sekerden dolayi diyet yapiyorum ama gel gorki birakin iri dogmayi kuzum zayif ve minik dogacak bu gidisle.Yokmu bunun ortasi yaaa :))
aynı dert bendede var anniş adayı.iri olmasın, önden gelişiyor derken kızımın kilo alması durdu.bugün gittik doktora 37. haftada 2531 gr geldioff ya çok sinir oldum.zayıf olacak bebeğin dedi dr.önceleri kilolu olacak diyordu.şeker yüzünden diyet yaptık bebişim ufak kaldı.moralim bozuldu ya.
Valla hiç esirgemedim 22 kilo aldım Allah'tan hamile kalmadan önce 43 kiloydum.Ama benim bebeğimde zayıf 38+0'yım 2800 kilo bebeğim.işte sanırım doğuma kadar 3 kilo olur diye düşünüyorum ve umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?