Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ne yalan söyleyeyim 2 yaşında bu kadar değildi bizde biraz geç etki ediyor sanırım .Ama haklısınız bir uzmana danisacagim .Genel işi için Rabbim size de sabır versin önceden yediği şeyleri de bıraktı valla denemediğim şey kalmadı
Aynen 1-2 gün dediğiniz gibi yaptım ilkinde 40-50 dk ağladı.ikicisinde 20 dk :)) bakalım bir kaç gündür direttigi şeylerde bağırıp çağırma dan ama ciddi bir ses tonuyla açıklama yaparak anlatıyorum
Size kitap tavsiye edecektim unutmuşum,kusuruma bakmayın lütfen.
1.Çocuğunuzu Anlama Sanatı başta olmak üzere Aletha Solter'ın tüm kitaplarını
2.Denemediğim Yol Kalmadı başta olmak üzere Isabelle Filliozat'ın tüm kitaplarını
3.Konuş Ki Dinlesin,Dinle Ki Konuşsun-Adele Faber adlı kitabı ilk planda tavsiye edebilirim.
Özellikle 2 nolu kitap size acil eylem planı olacaktır.Önceliği ona verin,olur mu?
Estağfurullah olur mu ne kusuru :) çok çok teşekkür ederim not aldım isimleri öncelikle tavsiye ettiğiniz gibi 2 numarayı edineyim sırayla okuyacağım :)
kreş ya da anaokulunda da zorlanıcak bilgin olsun
aynı şeyleri yaşayan biri olarak yazıyorum sölemiştim
ögretmenini yönetmeye kalkıcak azar yicek
ark yönetmeye çalışıcak cephe alıcak
pembe dünyasından uyanınca dahada zorlancak
Onu da düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Kendisi yönlendirmeye kalkarsa her şeyi diye ...birkaç gündür biraz biraz torpulemeye çalışıyorum .Yani eğer dediği şey o an olamayacak birşeyse ciddi bir ses tonuyla söylüyorum ağlıyor filan sonra dedigime geliyor .tabiki hersetde değil .Ama benim insiyatifimde olmasi gereken birşeye karistirtmiyorum bir kaç gündür .Kişiliği böyle oturursa ileride de iyi olmaz.Ysni hocalarım ,arkadaşlarım dahil aşırı hükmedici insanlar hep itici gelmiştir bana .
benimde 4 yaşında kızım var benzer sorunların bir tık daha fazlasını yaşıyorum, öyle ki eşimle aramızda uçurum oldu desem yalan olmaz herhalde zor çok zor, takipteyim
Ya işte odasına gitmiyor hala birlikte gidelim deyip elimden çekiyor birazda o yüzden sinirleniyorum :) ama geçen akşam dediğiniz gibi oldu eşim ise gidecekti akşam giderken hep anlatir oğlum ben şimdi ise gidiyorum sabah geleceğim diye.Pat diye hadi bizde parka gidelim demeye başladı .Dışarıda yağmur var felaket ve burada erken kararıyor .önce anlattım güzelce camdan baktik bak oğlum disariis ıslak o yüzden kimse yok yarın yağmur dinerse çıkacağız söz dedim .Deli gibi ağlıyor .beni kaldırmaya uğraşıyor .Eşime de dedim bu kez laf atlatmayacagiz ilgilenme çünkü anlattım sebebini anlamak istemiyor .hiç tepki vermedik tepemde gezdi beni cekelefi vs 45 dk sonra sustu .Ama içten içe sinir krizi geçirecek duruma geldim valla :)