- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
Sevgili kk hanımları sizin desteğinize ihtiyacım var
Hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum ama kendimi sürekli eleştiriyorum bu aralar
Eşimle severek evlendik ve çok şükür güzel giden bir evliliğimiz var
Eşim sorumluluklarını yerine getiren, güler yüzlü ve hamuru yumuşak bir insandır
Ama ben çok tuhafım yani inanın kendi kendime öyle geliyorum
Sanki böyle yapmam gereken şeyleri yapamıyorum gibi geliyor beceremiyorum
Tuhaflıklarımı sıralayacak olursam ;
1. Karnımızı doyuracak kadar birşeyler yaparım ama ekstram yoktur mesala hep kolay basit yemekler yada dışarıdan yeriz
2. Misafiri severim ama her defasında benim için acayip stresli geçiyor, arkadaşlarımıza gittiğimizde çeşit çeşit ev yapımı şeyler yerken ben sık sık çağıramadığım gibi hep hazıra kaçıyorum geldiklerinde
3. Hiçbir gün evi şöyle köşe bucak temizleyemedim evim temizlikçi aldığım gün temizdir sonrasında eşim süpürür
4.Çamaşırı yıkarım ama ütüyü herkes kendi ütüsünü yapar
5. Bulaşıkları eşim dizer, ben tezgahı felan toparlarım
6. Erkenden uyurum (bu hamilelikten dolayı bu aralar)
7. Üniversitede çalışıyorum işlerim ağır tez denemem var bir bayanın gücünün yetmeyeceği şeyler olduğu için bide hamilelik olunca onuda eşim yükleniyor ve bir çok sayamadığım şey....
Kendimi hiç bir işten anlamayan, beceriksiz ve kendi çalışmasını bile eşine yıkan bir kadın gibi hissediyorum
Tek iyi yapabildiğim şey okumak bu dünyada başkada maharetim yok
Bazen eşime çok mu yükleniyorum diye vicdan azabı çekiyorum.
Bide bebeğim olunca nasıl olurum bilmiyorum
Not: Ev işlerine temizlikçi al diyebilirsiniz ama alıyorum zaten fakat her zaman evde olmuyoruz benim denemem şehir dışında olduğu için evde olduğumuz günleride temizlikçi ile geçirmek istemiyorum

Hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum ama kendimi sürekli eleştiriyorum bu aralar
Eşimle severek evlendik ve çok şükür güzel giden bir evliliğimiz var
Eşim sorumluluklarını yerine getiren, güler yüzlü ve hamuru yumuşak bir insandır
Ama ben çok tuhafım yani inanın kendi kendime öyle geliyorum
Sanki böyle yapmam gereken şeyleri yapamıyorum gibi geliyor beceremiyorum
Tuhaflıklarımı sıralayacak olursam ;
1. Karnımızı doyuracak kadar birşeyler yaparım ama ekstram yoktur mesala hep kolay basit yemekler yada dışarıdan yeriz
2. Misafiri severim ama her defasında benim için acayip stresli geçiyor, arkadaşlarımıza gittiğimizde çeşit çeşit ev yapımı şeyler yerken ben sık sık çağıramadığım gibi hep hazıra kaçıyorum geldiklerinde
3. Hiçbir gün evi şöyle köşe bucak temizleyemedim evim temizlikçi aldığım gün temizdir sonrasında eşim süpürür
4.Çamaşırı yıkarım ama ütüyü herkes kendi ütüsünü yapar
5. Bulaşıkları eşim dizer, ben tezgahı felan toparlarım
6. Erkenden uyurum (bu hamilelikten dolayı bu aralar)
7. Üniversitede çalışıyorum işlerim ağır tez denemem var bir bayanın gücünün yetmeyeceği şeyler olduğu için bide hamilelik olunca onuda eşim yükleniyor ve bir çok sayamadığım şey....
Kendimi hiç bir işten anlamayan, beceriksiz ve kendi çalışmasını bile eşine yıkan bir kadın gibi hissediyorum
Tek iyi yapabildiğim şey okumak bu dünyada başkada maharetim yok
Bazen eşime çok mu yükleniyorum diye vicdan azabı çekiyorum.
Bide bebeğim olunca nasıl olurum bilmiyorum

Not: Ev işlerine temizlikçi al diyebilirsiniz ama alıyorum zaten fakat her zaman evde olmuyoruz benim denemem şehir dışında olduğu için evde olduğumuz günleride temizlikçi ile geçirmek istemiyorum