Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya kızlar oyunda peri tozumuz bitiyor ya benim 3-4 saat dolmuyor acaba neden bilen var mımafoldumben

Yapım aşamasındaymış oyun o yüzdendir yinede güzellik perisi hayran sayfasından sor istersen canım opuyorumnanaktan

bu oyun ne zaman başlamış canım bir fikrin var mı ? millet ne zaman oynadı da puan biriktirdi hatta parfüm bile aldı şaşıyorum doğrusu :/

Bir şey soracağım arkadaşlar.Hani arkadaşlarını davet et diyor ya,ne kazanıyoruz davet edince.Sadece bir diş mi yani?
Bir de arkadaşları davet ettikten sonra onların kabul etmesi mi gerekiyor,kabul etmedikleri zaman kazanamıyor muyuz?

arkadaşlarını davet edince sadece 1 diş kazanıyosun
arkadaşlarının kabul etmesi gerekmiyo davet yollar yollamaz sana hemen 1 diş geliyo zaten
aynı arkadaşlarına hergün yollayabilirsin ben yolluyorum ama günde 1 defa
5 saatte bir ful toz doluyo zaten 1 satte tek doz

Güzellik Perisi'ni bugün sayenizde keşfettim.ışin hileleri var mı ? Oyunun anasayfasından Avon'a hayran olursam anında peri tozum birikicekmiş.Fakat sayfayı açamıyorum Facebook'ta mı sorun var?.... bilmiyorumkismile mafoldumben

az önce rimel sparişi verdm. rujlarım hala gelmedi inş yarın gelir. bazılarına gelmiş bile face sitesinde yazmışlar.
ürünler yenilencekmiş kızlar.hiçbişey kalmamış ya o parfümler çok çirkin 15tl lik parfüm ve kokusuda kötü meyveli kokular.

Dax'a msj atmıştım gelen cevap şöyle

Merhaba

Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye teşkkür ederiz.

Fazla talep ve meydana gelen karışılıklar dolayısı ile numune gönderimi artık yapılamamaktadır. Ürünlerimiz tüm parfümerilerde watsons, tekin acar ve metro zincir marketlerde bulunmaktadır.

Detaylı bilgiyi D A X adresinden alabilirsiniz.

saygılar

kızlar ben bu oyunu yeğenimin faceden oynasam hediye kazansam gönderirlermiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…