Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
banada geldi ospadan yok iletişim deil canım sandık vardı o formu doldurmuştuk numune kazandınız yazmıştı..saol canım 19+20myapcam artık

aa evet sendin canım sanırım bir sandıktan bahsediyordun ben senin yazını okuyunca hemen mail attım ama iletişim yerini doldurdum bana da geldi nasıl ürünler beğendin mi ? :)

bencede cnm bütün ürünler biticek öyle yenilenecek..

teşekkür ederim iletişimden istedim canım ben :) sizler de isteyin aynı anda baktılar ki talep var yollarlar bence hemen zaten çok çabuk geldi :)
bende iletişimden istedim ztn cnm inş yollarlar yada cvp atarlar :)

banada geldi ospadan yok iletişim deil canım sandık vardı o formu doldurmuştuk numune kazandınız yazmıştı..saol canım 19+20myapcam artık
evt cnm o sandık olayına geç kalmısım maleseff

cnm su sandik-nehir hikayesi olan sey degil mi o ??

kızlar avonun oyununda en yüksek puanlı parfümlerin kokusunu ben hiç beğenmedim.baharatlı parfümler.Eğer baharatlı ve ağır kokulardan hoşlanıyosanız seversiniz.ben avon temsilcisiyimde numuneleri var bende ordan biliyorum...

Bu arada bende 3 lü parlatıcı paleti ve far sipariş ettim.Hala beklemede görünüyo.Bakalım ne zaman yollıcaklar

canım evet o sandık olayıdı bana geldi ama daha kullanmadım hiç bide zaten çoğu şampuan 1 tane krem var bi tanede kil maskesi diğerleri bebek şampuanı ve normal şampuan bide saç kremi var. ama kokuları çok hoş :)

bana geldi o bebek külodu çok önceden numune istemiştik bende yeni doğmuş tanıdığa vercem tek o kaldı elimde diğer bebek bezlerini mamaları hep verdim bebek önlüğüde gelmişti kitabı falanda vardı :)

çocuğun olmadanda alabiliyomyuz onu bebek bilgileri kısmına ne yazıcaz ozaman.

ben ileride çocuklarımı düşünerek doldurdum :kedi: ama ilk numune günlerimde hey gidi günler heyy şimdi ihtiyacım yoksa öle yapmıom.onlarıda zaten yeni doğmuş bebeklere verdim :)

Bu arada kızlar 2 parfüm ve allıktan baska bisey kalmadı boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…