banada geldi ospadan yok iletişim deil canım sandık vardı o formu doldurmuştuk numune kazandınız yazmıştı..saol canım 19+20myapcam artık
bencede cnm bütün ürünler biticek öyle yenilenecek..bu arada herkes panik halde ürünleri bitirio bence üürnlerin tamamen bitmesini bekliyorlar öle stokları yenilicekler gibime gelio...hadi bakalım bende oyuna yeni yeni alıştım ilk başlarda puan yapamıodum şimdi 154 puanım oldu
bende iletişimden istedim ztn cnm inş yollarlar yada cvp atarlar :)teşekkür ederim iletişimden istedim canım ben :) sizler de isteyin aynı anda baktılar ki talep var yollarlar bence hemen zaten çok çabuk geldi :)
evt cnm o sandık olayına geç kalmısım maleseffbanada geldi ospadan yok iletişim deil canım sandık vardı o formu doldurmuştuk numune kazandınız yazmıştı..saol canım 19+20myapcam artık
kapı çaldı birden kargo geldi
nereye ne yazdım da numune geldi bilmiyorum unuttum :)
paketin üstünde Kozmi Doğal Kozmetik yazıyor
6 tane numune göndermişler
1-orkide ve yasemin şampuanı
2-egzotik şampuan
3-E vitaminli krem
4-bebek şampuanı
5-peeling(kırmızı kil)
6-saç kremi
kargo parası da ödemedim, şimdi baktım da markası Qspa'ymış, üretim yeri Denizli, doğal ürünlermiş, daha 2 gün önce istemiştim şimdi hatırladım, hemen göndermişler :)
]
bana geldi o bebek külodu çok önceden numune istemiştikbende yeni doğmuş tanıdığa vercem tek o kaldı elimde diğer bebek bezlerini mamaları hep verdim bebek önlüğüde gelmişti kitabı falanda vardı :)
Haftanın zamane annesi olun hediyeleri kazanın
Haftanın zamane annesi Bingo ev bakım ürünlerinden 6 aylık temizlik malzemesi kazanacak.
Bingo Zor Lekenin Anahtari
Haftanın zamane annesi olun hediyeleri kazanın
Haftanın zamane annesi Bingo ev bakım ürünlerinden 6 aylık temizlik malzemesi kazanacak.
Bingo Zor Lekenin Anahtari
Bu arada kızlar 2 parfüm ve allıktan baska bisey kalmadı boshayallersmile
tatlım sen okadar puanı ne kadar sürede yaptınkafamçokkarıştı
Bu arada kızlar 2 parfüm ve allıktan baska bisey kalmadı boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?